Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul lui Cosmin Paşcovici s-a stins din viaţă la doar 14 ani. VIDEO | Mesajul cutremurător al fostului internaţional

Fiul lui Cosmin Paşcovici s-a stins din viaţă la doar 14 ani. VIDEO | Mesajul cutremurător al fostului internaţional

Diverse

Comentarii

Fiul fostului internaţional Cosmin Paşcovici, Denis, s-a stins din viaţă, joi seară, la doar 14 ani, informează Federaţia Română de Fotbal.

"În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naţionale l-au primit acum, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România.

Federaţia Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României transmit condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Denis!", se arată în comunicatul publicat pe Facebook de către FRF.

Operat de 17 ori pe creier, ultima oară în 2016, fiul lui Paşcovici se afla în comă încă de sâmbătă, în urma unui atac cerebral.

Cosmin Paşcovici transmisese un mesaj video echipei naţionale, în care spunea că fiul său a suferit sâmbătă un atac cerebral şi că şi-ar dori ca echipa naţională să câştige meciul cu Lituania pentru el. “Dacă puteţi meciul ăsta să-l jucaţi pentru Denis, un fan mare al echipei naţionale. Mi-aş dori din toată inima să câştigaţi pentru el”, a spus Paşcovici.

Reprezentativa României dispută cel de-al treilea joc din Liga Naţiunilor la Vilnius, împotriva Lituaniei, de la ora 21.45.

Afla mai multe despre: pascovicifiudeces 

viewscnt
Articole similare