Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, încrezător după remiza cu Rapid: ”Începem să jucăm fotbal. Am muncit mult”. Laude pentru rivalul Mihai Iosif

Flavius Stoican, încrezător după remiza cu Rapid: ”Începem să jucăm fotbal.  Am muncit mult”. Laude pentru rivalul Mihai Iosif

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a remizat cu Rapid, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1.

Flavius Stoican, încrezător după remiza cu Rapid: ”Începem să jucăm fotbal.  Am muncit mult”. Laude pentru rivalul Mihai Iosif

Dinamo a ajuns la trei meciuri la rând în care nu a cunoscut eşecul. Formaţia bucureşteană a acumulat cinci puncte în această perioadă. Se clasează pe locul al 14-lea, cu un total de 17 puncte.

La finalul derby-ului cu Rapid, Flavius Stoican a afirmat că punctul obţinut le dă încredere lui şi jucătorilor săi să continue seria pozitivă de rezultate. ”Câinii” mai joacă cu Sepsi şi CFR Cluj.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a avut un mesaj şi pentru Mihai Iosif, oponentul de pe banca tehnică a rivalei Rapid, căruia i s-a cerut demisia.

"E un punct de moral pentru jucători, pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Acest punct ne dă încredere, suntem pe un drum bun. Am muncit mult în această partidă. Cred că un mare merit l-a avut şi galeria, care i-a împins pe jucători în momentele delicate, când Rapid ne-a pus sub presiune.

Parcă am luat golul prea repede. Puteam să plecăm cu mult mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă bună, care joacă fotbal, care pasează. Am fost şi noi surprinşi în unele momente. Este un mare merit, dacă nu în totalitate, al antrenorului Mihai Iosif. N-au avut şansă până acum să aibă şi rezultate.

Începem şi noi să jucăm fotbal, suntem pe un drum bun. Nu trebuie să fim altfel decât am fost în ultima perioadă. Astă-seară vreau să ne refacem, pentru că în mai puţin de 72 de ore urmează o nouă partidă.

Avem acum un lot destul de bun, iar banca de rezerve îşi spune cuvântul, deci chiar suntem un lot echilibrat şi chiar mă bucură şi le dă şi lor încredere”, a declarat Flavius Stoican, la flash-interviul de după meci.

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamo 

viewscnt
Articole similare