Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Pera a reacţionat după ce SCM Rm. Vâlcea s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor: "Tot ce se întâmplă de acum e un bonus. Am depăşit tot ce ne-am propus!"

Florentin Pera a reacţionat după ce SCM Rm. Vâlcea s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor: "Tot ce se întâmplă de acum e un bonus. Am depăşit tot ce ne-am propus!"

Handbal

Comentarii

SCM Rm. Vâlcea s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, iar antrenorul Florentin Pera s-a declarat extrem de fericit şi bucuros pentru performanţa reuşită alături de echipa sa. Tehnicianul vâlcencelor visează şi mai departe, după calificarea în sferturi.

Florentin Pera spune că tot ce se întâmplă de acum e un bonus, deoarece SCM Rm. Vâlcea a avut ca obiectiv calificarea în grupele principale. Jucătoarele şi-au depăşit targetul şi au ajuns până în sferturile de finală, de pe locul patru al grupei 2, cu şapte puncte.

"Ne-am dorit din tot sufletul să ne calificăm în faţa propriilor suporteri, matematic, am vrut să arătăm suporterilor că ne merităm locul în sferturile Ligii Campionilor. Nu am pierdut niciun meci cu echipele cu care ne-am luptat pentru calificare. Mă bucur că am realizat această performanţă, ne-am depăşit condiţia, să zic aşa, ne-am depăşit şi obiectivul. Obiectivul nostru era de a ne califica în Grupele Principale. Am ajuns în sferturi şi aici, cine ştie, Dumnezeu e mare, nu se ştie niciodată. Aşa cum am produs surpriza anul trecut, de a câştiga campionatul, poate o să facem o surpriză şi în sferturile Ligii Campionilor. Desigur, suntem conştienţi că întâlnim echipe, oricare echipă vine din grupa cealaltă este foarte valoroasă.

Tot ce se întâmplă de acum încolo e un bonus, noi ne-am depăşit tot ce ne-am propus. Îmi felicit fetele, mulţumesc suporterilor, mulţumesc tuturor celor care au fost cu adevărat alături de noi.



Să ajungem la forma cea mai bună laora meciului cu CSM Bucureşti. Bineînţeles, toată lumea va fi cu ochii pe acel meci, sunt aşteptări mari, bineînţeles că CSM pleacă cu prima şansă, e echipa cu bugetul cel mai mare din România, de vreo 3 ori decât al nostru, are jucătoare cu nume, cu valoare, însă noi am arătat şi anul trecut că nu joacă bugetele pe teren. Am arătat spirit de echipă, spirit de luptă şi am produs surpriza. De ce nu, poate o facem şi anul acesta.

Urmează meciul cu CSM, noi nu suntem acum poate nici 60% din capacitatea maximă, eu sper să urcăm, de la zi la zi. Sperăm ca din acest joc să obţinem măcar un punct, ceea ce ar conta foarte mult în economia campionatului.

Şi eu aş prefera Metz, asta nu înseamnă că Metz e o echipă slabă. Metz a jucat în Final Four-ul Ligii Campionilor, este o echipă extrem de valoroasă, însă şi ele au momente bune şi mai puţin bune. Poate le prindem în acea zi slabă şi facem surpriza."
, a spus Florentin Pera, la flash-interviul de după partidă, pentru Telekom Sport.

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, s-a calificat sâmbătă, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia suedeză IK Savehof, scor 28-20 (16-10), în penultima partidă din grupa principală II.

Principalele marcatoare ale meciului au fost Gonzalez 7 goluri, Liscevici 6, pentru SCM, respectiv Lagerbon 5, pentru IK Savehof. SCM Rm. Vâlcea mai are de jucat contra lui Gyor, pe 7 martie, în utlimul meci al grupei.

Afla mai multe despre: scm rm valceahandbalflorentin pera 

viewscnt
Articole similare