Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, ameninţat de un atacant care marchează la foc automat în Turcia! Pe cine transferă Galatasaray în faţă

Florin Andone, ameninţat de un atacant care marchează la foc automat în Turcia! Pe cine transferă Galatasaray în faţă

Stranieri

Comentarii

Galatasaray se pune în mişcare pe piaţa transferurilor, după ce a întâmpinat probleme medicale în atac în privinţa lui Florin Andone şi Radamel Falcao. Oficialii turci au pus ochii pe un atacant low-cost, dar care marchează la foc automat în liga a doua turcă.

Înlocuitor pentru Florin Andone la Galatasaray

În vară, Galatasaray i-a adus la echipă pe Radamel Falcao şi Florin Andone, iar columbianul a fost prima opţiune în atac. Totuşi, cei doi s-au accidentat pe rând. Prima dată, Falcao "s-a rupt", iar Andone "a moştenit" locul din atac, dar şi acesta din urmă a fost lovit de ghinion. 

Cum internaţionalul român va mai reveni abia în 2020, turcii s-au gândit deja la un înlocuitor pentru acesta. Este vorba despre Jesse Sekidika, în vârstă de 23 de ani, de la Eskisehirspor, un atacant care a înscris opt goluri, în 14 meciuri, în acest sezon. 

Pentru Galatasaray, nigerianul Sekidika este o variantă optimă, întrucât acesta va creşte sub îndrumarea lui Fatih Terim, dar şi al lui Radamel Falcao, care va fi titularul postului, odată revenit după accidentare. În plus, nigerianul are şi o cotă destul de mică, de doar 150.000 de euro, şi, probabil, Galatasaray va mai plusa puţin peste această sumă pentru a-l transfera. 

Recent, Florin Andone pare că a ieşit şi din graţiile lui Fatih Terim, care s-a enervat, după ce românul a părăsit Turcia pentru a urmări meciul fostei sale echipe, Cordoba. 

Afla mai multe despre: florin andonegalatasarayinlocuitor florin andoneflorin andone galatasaray 

viewscnt
Articole similare