Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone la FCSB! Transferul de Champions League pentru Gigi Becali

Florin Andone la FCSB! Transferul de Champions League pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) a suferit o accidentare teribilă după doar câteva meciuri la Galatasaray şi turcii pot renunţa rapid la serviciile lui. Aici poate să intervină Gigi Becali, care este un fan declarat al internaţionalului român.

În meciul direct dintre Galatasaray şi Gaziantep Gazişehir, echipa antrenată de Marius Şumudică, Florin Andone a părăsit terenul de joc după doar câteva minute, din cauza unei accidentări provocate de Junior Morais, fost jucător chiar la FCSB. Diagnosticul a fost crunt pentru atacantul împrumutat de la Brighton & Hove Albion: leziune partiala a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, astfel este de aşteptat ca românul să revină pe terenul de joc în luna martie. 

În acest context, Fatih Terim este decis să nu îi activeze clauza de cumpărare şi chiar mai mult, să îl trimită înapoi la formaţia de Premier League şi să se reorienteze la un alt atacant care să facă echipă cu Radamel Falcao. 

FLORIN ANDONE, SOLUŢIA IDEALĂ PENTRU FCSB 

Gigi Becali a anunţat că Harlem Gnohere va pleca în iarnă de la vicecampioana României. Latifundiarul din Pipera s-a săturat de problemele medicale şi de greutate ale atacantului şi a decis să îl lase să plece pe o sumă şi mai mică decât cerea iniţial. Totodată, la FCSB nu mai este dorit nici Juhvel Tsoumou, fotbalist transferat după ce şi-a încheiat contractul cu Hermannstadt. Astfel, singura soluţie veritabilă din atacantul lui FCSB rămâne Ioan Hora, fost golgheter al Ligii 1. 

  • 4,5 milioane de euro este cota lui Florin Andone, potrivit transfermarkt.com
  • În vara anului 2023 îi expiră lui Andone contractul cu Brighton & Hove Albion 
  • 6 milioane a primit Deportivo La Coruna pentru transferul lui Florin Andone, în 2018

Cum la Galatasaray nu mai este dorit, iar la Brighton era oricum rezervă, Florin Andone îşi poate revitaliza cariera în Liga 1. Bineînţeles, FCSB nu dispune de puterea financiară pentru a îl cumpăra pe internaţionalul român, dar pare că ideea unui împrumut este pe placul celor de la Brighton, cât şi pe placul lui Becali, care îşi poate face treaba cu Andone, anume accederea în grupele cupelor europene. 

GIGI BECALI, FANUL LUI FLORIN ANDONE 

"Mie îmi place de Florin Andone. Forţă, viteză, asta trebuie să aibă un atacant. Are forţă şi fiteză năucitoare", declara patronul de la FCSB în 2016, atunci când atacantul încă evolua la Cordoba. 

Totodată, când numele său a fost legat de un transfer la FCSB, Florin Andone nu a exclus această posibilitate: "Sunt deschis! Vă daţi seama că e foarte frumos să ajungi să joci în Champions League!", ce-i drept, Andone a făcut această declaraţie înainte de transferul în Premier League. 

În cazul în care FCSB va câştiga titlul, această variantă poate fi una interesantă pentru internaţionalul român. Campioana României va juca în turul 3 preliminar UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: florin andonefcsb 

viewscnt
Articole similare