Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă este dorit înapoi în Superliga! Are şi o ofertă pe e-mail: "Există negocieri. Depind doar de el"

Florin Niţă este dorit înapoi în Superliga! Are şi o ofertă pe e-mail: "Există negocieri. Depind doar de el"

Superliga

Comentarii

Florin Niţă (35 de ani) poate reveni în această vară în Superliga, după cinci ani petrecuţi în străinătate. Portarul naţionalei României are o ofertă din Cehia şi e dorit de Slovan Bratislava, dar interes există şi din România.

Florin Niţă, dorit înapoi în România! Are şi o ofertă anunţată oficial: "E interesantă"

Dublu campion al României cu FCSB, în 2014 şi 2015, portarul a avut un ultim sezon reuşit, după ce a evoluat în 17 partide pentru Pardubice. Cum contractul cu echipa din Cehia i-a expirat, Florin Niţă a primit o nouă ofertă din partea clubului, pentru a continua, însă în această perioadă îşi calculează cu atenţie paşii pe finalul carierei. 

"Are o ofertă destul de interesantă de la noi, la care a răspuns luni seară prin e-mail. Există negocieri, dar ştim că are mai multe opţiuni. 

Am făcut un bilanţ şi ne-am spus câţi bani am putut elibera pentru el. Ştim că ambiţiile lui pot fi în altă parte şi a venit la Pardubice pentru a fi în centrul atenţiei. Numai de el depinde”, a declarat directorul sportiv al lui Pardubice, Vít Zavřel, pentru Idnes.cz.

Conform Efotbal.cz, oficialul clubului a dezvăluit că Florin Niţă este dori înapoi în Superligă, dar şi de Slovan Bratislava, caz în care Pardubice e pregătită şi pentru a-l înlocui. 

În urmă cu câteva zile, presa din Cehia susţinea că Florin Niţă nu ar continua la Pardubice, întrucât cere un salariu prea mare pentru ce i s-ar putea oferi. 

Tricolorul încasa aproximativ 42.000 de euro pe lună, adică 500.000 de euro pe an la Sparta Praga, club de la care a plecat pe uşa din dos, deşi a fost apreciat de suporteri. 

De altlfel, goalkeeperul a mai fost pe lista lui CFR Cluj în trecut, iar în România  mai jucat la Concordia Chiajna şi FCSB. 

Florin Niţă a ratat convocarea lui Edi Iordănescu pentru Kosovo - România şi Elveţia - România, din cauza unei accidentări. 

În locul său, selecţionerul i-a chemat la lot pe Ionuţ Radu, Horaţiu Moldovan şi Mihai Aioani. 

Afla mai multe despre: florin nitatransfer florin nitaflorin nita revenire romania 

viewscnt
Articole similare