Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă, în aşteptarea transferului după ce a făcut miracole la naţională! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ: "Există un contract!"

Florin Niţă, în aşteptarea transferului după ce a făcut miracole la naţională! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ: "Există un contract!"

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă (33 de ani) a devenit titular la echipa naţională a României după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu şi s-a făcut remarcat imediat cu intervenţiile sale, iar presa din Cehia scrie că, deşi i-a fost oferită prelungirea contractului, goalkeeperul "aşteaptă şi alte oferte" şi nu se grăbeşte să semneze pe încă doi ani cu Sparta Praga.

A pus Sparta Praga "pe hold"? Cehii, anunţ despre viitorul lui Florin Niţă: "Aşteaptă şi alte oferte!"

Fostul goalkeeper al FCSB, Florin Niţă, traversează o perioadă excelentă de formă, la club şi la echipa naţională, iar evoluţiile sale i-au determinat pe şefii Spartei Praga să-i pregătească un nou contract. Presa din Cehia a aflat că actele sunt gata, dar Niţă nu şi-a pus încă semnătura pe noul contract, iar cehii susţin că goalkeeperul român "aşteaptă şi alte oferte".

"Cu marile sale intervenţii, Niţă a ţinut în repetate rânduri Sparta Praga pe linia de plutire şi repară inclusiv problemele de organizare din apărarea echipei. Există un contrat nou, pe doi ani, dar pe care Niţa nu l-a semnat încă. Aşa cum era de aşteptat, aşteaptă şi alte oferte, care nu vor întârzia dacă îşi menţine performatele actuale", scriu cei de la efotbal.cz

Florin Niţă a fost titular în 16 partide din toate competiţiile la Sparta Praga, iar în opt dintre acestea nu a primit gol.

Becali a vrut să-l readucă pe Niţă la FCSB şi nu exclude revenirea portarului în tricoul roş-albaştrilor

Prezent la FCSB între 2013 şi 2018, Niţă l-a impresionat şi pe finanţatorul de la fostul său club, Gigi Becali. Latifundiarul a fost întrebat dacă a fi interesat de revenirea portarului, dar acesta a afirmat că este mulţumit de actualul său titular. Însă, finanţatorul FCSB a dezvăluit că, în cazul plecării lui Vlad, ar putea fi atras de opţiunea Niţă, care, la 33 de ani, încă este un ”goalkeeper” de clasă.

”Este adevărat că Niţă a apărat foarte bine în meciul cu Germania, mi-a plăcut de el, dar la ora asta Andrei Vlad este portarul meu numărul 1 şi aşa o să rămână cât o să joace el la noi. Niţă a făcut în meciul cu Germania cel mai tare meci din viaţa lui şi a evoluat împotriva unor super jucători.

Dar nu îl pot aduce acum pe Niţă înapoi la FCSB pentru că a venit vremea lui Vlad. Aţi văzut cum a apărat şi el în Ungaria? A fost senzaţional, la fel ca Niţă. A, dacă nu îl aveam acum pe Vlad chiar mi-ar fi plăcut să îl readuc pe Florin Niţă şi nu se ştie pe viitor ce o să se întâmple.

Însă, după acest EURO din Ungaria, cota lui Vlad este în mare creştere”
, a spus Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: florin nitatransfersparta pragaoferteportar 

viewscnt
Articole similare