Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu îl contrazice pe MM Stoica. Oficialul dinamovist se bucură că a scăpat de un fotbalist de la FCSB: "Bine că nu joacă"

Florin Răducioiu îl contrazice pe MM Stoica. Oficialul dinamovist se bucură că a scăpat de un fotbalist de la FCSB: "Bine că nu joacă"

Dinamo București

Comentarii

Team managerul lui Dinamo Bucureşti, Flavius Stoica, a vorbit despre starea gazonului din "Ştefan cel Mare", înainte de Dinamo - FCSB, scor 1-1. De asemenea, s-a arătat surprins că vârful Claudiu Keşeru e doar rezervă pentru derby-ul cu Dinamo.

Florin Răducioiu îl contrazice pe MM Stoica şi e încântat că FCSB nu-l foloseşte pe Claudiu Keşeru

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat revoltat că derby-ul Dinamo - FCSB are loc în "Ştefan cel Mare", din cauza gazonului. Totuşi, cu jumătate de oră înaintea meciului, Florin Răducioiu l-a contrazis şi a susţinut că terenul e într-o stare bună. 

Conducătorul dinamovist urmăreşte meciul de la stadion. "Mă aştept să vină mai mulţi spectatori, ne-ar fi convenit să jucăm pe Arena Naţională, dar n-a fost posibil din mai multe motive. Pentru noi e important să nu pierdem acest meci. Cu gazonul a fost o polemică pe care am încercat s-o evit. Gazonul e bun, nu e o problemă terenul. Am făcut eforturi mari pentru a le pune ambelor echipe condiţii mai bune. Nu e un motiv pentru FCSB, terenul, dacă va pierde cel puţin un punct aici. 

Flavius Stoican s-a hotărât asupra aceleiaşi echipe, care a jucat şi la Piteşti. E bine pentru omogenitate. Cristiano ne place, de asta e aici. Băieţii sunt conectaţi. 

În vestiar, acum, au fost momente foarte frumoase. Băieţii sunt foarte concentraţi pentru acest meci. Ce a făcut Flavius înainte de meci e extraoardinar, doar echipele mari fac aşa ceva. Poate vă spun după meci", a declarat conducătorul de la Dinamo Bucureşti. 

De asemenea, team managerul Florin Răducioiu s-a arătat încântat că atacantul Claudiu Keşeru a fost lăsat pe bancă pentru meciul cu alb-roşii. În locul său a fost preferat Andrei Dumiter. 

"Mă surprinde că lipseşte Keşeru. El a fost un protagonist în tur, mă bucur că nu joacă, am vorbit cu el. Aş dori ca după acest meci să revină titular. Îl apreciez, nu cunosc situaţia lui, de ce nu joacă, dar cred că-şi va reveni. Bine că nu joacă", a mai spus Răducioiu. 

Dinamo - FCSB, meci din Liga 1, se vede pe Telekomsport.ro. Partida se joacă în "Ştefan cel Mare", iar toate informaţiile sunt aici.  

 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamofcsbderby dinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare