Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a scos un fotbalist din echipa de start! Ce schimbări sunt la FCSB - Dinamo faţă de meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a scos un fotbalist din echipa de start! Ce schimbări sunt la FCSB - Dinamo faţă de meciul cu CFR Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut mai multe schimbări în echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo Bucureşti. Printre cei înlocuiţi, faţă de meciul cu Dinamo, este şi Claudiu Keşeru, care a fost criticat de finanţatorul Gigi Becali după ultimele meciuri.

Claudiu Keşeru, înlocuit pentru Dinamo - FCSB după declaraţiile lui Gigi Becali

Faţă de remiza cu CFR Cluj, scor 3-3, în echipa de start a FCSB au fost operate mai multe schimbări. Valentin Creţu şi Risto Radunovic au reveni în benzile apărării, Oaidă a apărut în locul lui Şut, iar Dumiter a fost preferat în locul lui Keşeru. 

Se pare că atacantul Claudiu Keşeru a devenit a treia opţiune pe post, după Dumiter şi Ianis Stoica. Gigi Becali l-a criticat pe Keşeru, scos la pauza meciului cu CFR Cluj, iar cu Dinamo va începe meciul de pe banca de rezerve. 

În următorea perioadă, în centrul atacului ar urma să apară titular Ianis Stoica, cel care a avut o problemă medicală în startul anului. 

  • FCSB vs Dinamo: A. Vlad - Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Oaidă, Fl. Tănase - Cordea, Dumiter, Oct. Popescu
  • FCSB vs CFR: A. Vlad - Ov. Popescu, Cristea, Miron, Haruţ - Olaru, Şut, Tănase - Cordea, Keşeru, Oct. Popescu

Ce spunea Gigi Becali despre Claudiu Keşeru

”Ce vreţi să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreţi să dau eu goluri în locul lui? Ştia situaţia de la început. Am spus şi eu, dar a spus şi MM că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitaţi că a jucat şi el din nou titular? Nu e bine nici aşa?

Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem bazam într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copiilor de 19 ani. Nu mă mai intrebaţi de Keşeru. Eu am şi alte treburi, nu să stau să vorbesc de el”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport. 

  • 14 meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Keşeru la FCSB în acest sezon. 
  • 12 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui Andrei Dumiter la FCSB.

Dinamo - FCSB, meci din Liga 1, se vede pe Telekomsport.ro. Partida se joacă în "Ştefan cel Mare", iar toate informaţiile sunt aici. 

Afla mai multe despre: claudiu keserugigi becalifcsbdinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare