Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, furios după eşecul cu Hermannstadt: ”Cum să joci fotbal pe un asemenea teren? Observatorul vine în adidaşi, normal că nu alunecă”

Florin Tănase, furios după eşecul cu Hermannstadt: ”Cum să joci fotbal pe un asemenea teren? Observatorul vine în adidaşi, normal că nu alunecă”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

FCSB a suferit a treia înfrângere consecutivă. A marcat Pires, în minutul 12, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Vlad la Bagaric. În minutul 67, un gol al lui Buziuc a fost anulat pentru ofsaid.

”Din păcate am pierdut din nou trei puncte foarte importante. Dacă vrem să câştigăm campionatul, trebuie să luăm toate punctele cu echipele din play out cu echipele de jos. Din păcate nu am făcut un meci bun, nici nu prea puteam să facem un meci bun pe un asemenea teren, numai în România se putea întâmpla să joci pe teren îngheţat. Asta nu e fotbal, observatorul vine să se plimbe pe aici? N-ai cum să-ţi impui jocul pe un asemenea teren. Punct!” a spus Florin Tănase, la finalul meciului.

”Nu înţeleg de ce în noiembrie decembrie jucam la o săptămână, acum în ianuarie pe frigurile astea la 3 zile. Aşteptăm vremea bună şi poate vom câştiga” a mai declarat decarul roş-albaştrilor.

Mijlocaşul FCSB-ului a mai adăugat: ”(n.r E vb şi despre încredere?) Nu există! Nu e problema de încredere, e simplu, nu pot să frânezi, să te opreşti pe un teren ca asta, cum să joci fotbal? Observatorul vine în adidaşi, normal, nu alunecă”

FC Hermannstadt - FCSB 1-0 (Pires 12)

Hermannstadt: Figueiredo – Măţel, Matricardi, I. Stoica (Scarlatache ’67), Opruţ – Romario Pires, Aosman (Karanovic ’74) – Belu Iordache (Alhassan ’74), P. Petrescu, Bagaric – Sîntean (Elbers ’63). Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Miron (Creţu ’80), I. Cristea (Nedelcu ’46), Radunovic (Panţîru ’46) – Moruţan (Buziuc ’65), Ad. Şut (Oaidă ’65), D. Olaru – Oc. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Petrescu ’69, Figueiredo ’69, Matricardi ’73, Alhassan ’75, Bagaric ‘90+2 / Vlad ’11, Ov. Popescu ’26, Tănase ‘88

Arbitri: Cătălin Popa - Alexandru Cerei, Tunyogi Ferencz - Iulian Călin

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare