Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase nu se ascunde! Anunţ ferm al căpitanului de la FCSB: "Vreau să plec!"

Florin Tănase nu se ascunde! Anunţ ferm al căpitanului de la FCSB: "Vreau să plec!"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) nu se ascund. Căpitanul şi decarul echipei lui Gigi Becali vrea să plece de la FCSB, dar aşteaptă o echipă care să vină cu o ofertă mulţumitoare pentru patron. Aspectul financiar e cel care-l împiedică pe Tănasă să plece, deoarece nicio echipă care-l vrea nu s-a ridicat la pretenţiile lui Becali.

Florin Tănase, anunţ ferm: "Vreau să plec de la FCSB!"

Golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut cu 24 de goluri, Florin Tănase vrea să plece de la FCSB, dar a început noul sezon tot în tricoul roş-albaştrilor. Asta pentru că ofertele pe care le-a primit Gigi Becali pentru starul său nu au fost mulţumitoare din punct de vedere financiar. Tănase nu se ascunde şi a declarat ferm că vrea să plece de la FCSB.

„Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aş dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aş dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene”, a spus Tănase, conform sport.ro.

Giovanni Becali a anunţat ce oferte a primit FCSB pentru Tănase

În direct la Telekom Sport, Giovanni Becali, agentul lui Florin Tănase, a dezvăluit că pe numele jucătorului FCSB au sosit trei oferte de la trei cluburi, însă FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, le-a respins pe toate. Omul de afaceri din Pipera a rămas ferm pe poziţii şi nu e gata să se despartă de Tănase pentru mai puţin de cinci milioane de euro. "Noi avem o hartie de la Gigi (n.r. - Becali), cand sunt cinci milioane, Gigi accepta transferul! Pana acum ofertele au fost de 3,6 milioane, 3,7, 3,8. Nu ajunge nimeni nici macar la patru milioane de euro!", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin tanasetransferfcsbplecareoferte 

viewscnt
Articole similare