Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei oferte oficiale pentru Florin Tănase! Informaţii de ULTIMA ORĂ despre transferul aşteptat

Trei oferte oficiale pentru Florin Tănase! Informaţii de ULTIMA ORĂ despre transferul aşteptat

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) a fost golgheterul FCSB şi al Ligii 1 în sezonul trecut şi e în aşteptarea unui transfer în străinătate, însă Gigi Becali (63 de ani) ţine la preţ. Până acum, pe numele lui Florin Tănase au sosit trei oferte, dar niciuna dintre ele nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor financiare ale patronului roş-albastrilor.

Trei oferte oficiale pentru Florin Tănase! Sume importante de bani puse pe masă

La capătul unui sezon excelent făcut de Florin Tănase, Gigi Becali aşteaptă să-l vândă pe decarul şi căpitanul roş-albaştrilor, dar doar pe o sumă care să-i convină. Patronul FCSB solicită nu mai puţin de cinci milioane de euro în schimbul fotbalistului său, pe care a plătit aproape două ca să-l ia de la Viitorul în 2016, dar până acum niciuna dintre echipele care l-au dorit pe Tănase n-a putut atinge pretenţiile lui Gigi Becali.

În direct la Telekom Sport, Giovanni Becali, agentul lui Florin Tănase, a dezvăluit că pe numele jucătorului FCSB au sosit trei oferte de la trei cluburi, însă FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, le-a respins pe toate. Omul de afaceri din Pipera a rămas ferm pe poziţii şi nu e gata să se despartă de Tănase pentru mai puţin de cinci milioane de euro. "Noi avem o hartie de la Gigi (n.r. - Becali), cand sunt cinci milioane, Gigi accepta transferul! Pana acum ofertele au fost de 3,6 milioane, 3,7, 3,8. Nu ajunge nimeni nici macar la patru milioane de euro!", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Gigi Becali ţine la preţ şi a refuzat transferul lui Florin Tănase

Tănase a marcat 24 de goluri în sezonul precedent de Liga 1, depăşindu-l pe Harry Kane, care a fost golgheter în Premier League cu 23 de goluri. În topul golgheterilor din Europa, Tănase este pe locul zece.

Mijlocaşul a avut ofertă şi din Emiratele Arabe Unite, de la Al Ain, însă Becali a refuzat să îl dea în schimbul sumei de patru milioane de euro. „Nu am zis că-l dau pe 4.000.000. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4.000.000 de euro. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro. I-am zis 'nu te dau, mă!'. El zice 'hai, nea Gigi...'. I-am zis 'nu te dau, să dea 4.500.000 şi te las!'. Asta a fost discuţia. Nu, nu-l dau”, transmitea Gigi Becali, pentru AS.ro, în urmă cu 3 săptămâni.

Afla mai multe despre: florin tanaseflorin tanase oferteflorin tanase oferte transfer fcsbflorin tanase transfergigi becali oferte florin tanase 

viewscnt
Articole similare