Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fluierat aproape meci de meci pe Bernabeu, Gareth Bale explică: ”Te fac să vezi poarta mult mai mică”

Fluierat aproape meci de meci pe Bernabeu, Gareth Bale explică: ”Te fac să vezi poarta mult mai mică”

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale a explicat într-un interviu ce simte când este fluierat de către proprii fani.

Starul galez, Gareth Bale, a intrat în colimatoriul fanilor, după ce s-a bucurat alături de coechipierii săi de la echipa naţională, în faţa unui banner inscripţionat: ”Wales, Golf, Madrid, în această ordine”

Fluierat aproape meci de meci pe Estadio Santiago Bernabeu de către proprii suporteri, starul galez a explicat într-un interviu acordat jurnalistului Erik Anders Lang ce simte în acele momente:

”Fluierăturile te fac să te simţi mult mai rău. Îţi pierzi încrederea în tine. Atunci când ratezi o ocazie şi eşti fluierat, din acel moment, poarta începe să devină chiar şi mai mică. Poţi risca să dezvolţi şi altfel de probleme. Aşa e la fotbal. Poţi juca extraordinar, dar dacă eşti atacant şi nu marchezi timp de cinci meciuri, lumea spune că traversezi o perioadă foarte proastă. Dacă tu ştii că joci bine şi eşti convins de asta, atunci opinia oamenilor nu mai contează. Indiferent ce se spune, îmi văd de treabă” a declarat Gareth Bale pentru sursa citată.

Cota fotbalistului galez a scăzut dramatic în ultima vreme. Momentan, Bale este cotat la doar 32 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. În această stagiune, Bale a jucat doar 18 meciuri, a marcat de trei ori şi a oferit două pase decisive pentru coechipierii săi.  La Real Madrid, Bale are 249 de meciuri, 105 goluri şi 67 de pase decisive.

Afla mai multe despre: gareth bale 

viewscnt
Articole similare