Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formula 1 se reia în mediul virtual! Cum e posibil

Formula 1 se reia în mediul virtual! Cum e posibil

Formula 1

Comentarii

Week-end-ul acesta se reia Formula 1. Dar doar pe calculator.

Deşi Marele Circ a intrat în carantină din cauza pandemiei de coronavirus până pe 7 iunie,  piloţii nu vor sta degeaba. Organizatorii de Grand Prix-uri au decis să nu îi lase pe fani în aşteptare atâtea luni şi, din acest week-end, încep Marile Premii de F1 Virtuală: fiecare din cele 5 curse care au fost amânate se va disputa pe simulatoare. Planurile arată foarte serios chiar dacă nu se va puncta în clasamentul mondial. Primul GP este cel al Bahrain-ului şi va avea loc duminică. Cu câteva excepţii, toţi piloţii îşi vor controla personajele din joc şi fiecare va conduce din intimitatea propriei case. Şi pentru că abilităţile de joc sunt diferite, setările de joc vor ţine cont de aceste diferenţe.

În Bahrain, vor fi calificări, după care se vor alerga 28 de tururi, adică jumătate din durata normală. Cursa este aşteptată să ţină circa o oră şi jumătate şi va fi în direct pe site-ul oficial al competiţiei dar şi pe canalul oficial de YouTube şi pe Facebook.

Organizatorii au anunţat că în week-end-urile în care nu sunt curse, fanii vor putea concura împotriva piloţilor, tot în mediul virtual.



Totuşi cele 5 GP amânate vor avea loc şi în realitate după ce va începe campionatul. În acest sezon, trebuia să fie organizate 22 de curse dar deja Marele Premiu al Australiei şi cursa de la Monaco au fost anulate.

Afla mai multe despre: formula 1virtual 

viewscnt
Articole similare