Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul golgheter al FCSB-ului îi dă un sfat important la Tavi Popescu: ”Eu aşa am făcut şi m-a ajutat foarte mult” | EXCLUSIV

Fostul golgheter al FCSB-ului îi dă un sfat important la Tavi Popescu: ”Eu aşa am făcut şi m-a ajutat foarte mult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu nu are un sezon strălucit în Superligă, iar Gigi Becali a anunţat că tânăra aripă a FCSB-ului nu va mai prinde primul 11, odată cu venirea lui Luis Phelipe.

Claudiu Keşeru îi recomandă un psiholog sportiv lui Tavi Popescu: ”Pe mine m-a ajutat foarte mult”

Fostul golgheter al FCSB-ului a dezvăluit că a traversat o perioadă mai slabă în carieră, pe vremea când evolua în Franţa, însă a reuşit să treacă peste momentul slab cu ajutorul unui psiholog sportiv. Keşeru a calităţile lui Tavi Popescu şi l-a sfătuit să apeleze la un psiholog, pentru a depăşi impasul cu care se confruntă la momentul actual.

”Eu sunt ferm convins că Tavi Popescu are material bun în el doar că trebuie să se scuture puţin să reuşească, să-şi creeze propria încredere să vină din interior, nu din exterior. Cred că psihologii sportivi îşi au rolul în viaţa fiecărui fotbalist pentru a se cunoşte mai bine. Şi eu am început la 25 de ani şi m-a ajutat foarte mult ulterior”, a spus Claudiu Keşeru pentru Orange Sport.

În acest sezon, Octavian Popescu a marcat trei goluri şi a livrat două pase decisive în 23 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile.

Octavian Popescu: ”Nu am simţit presiune”

”Am făcut o pregătire foarte bună, am avut şi un meci amical, am câştigat, legăm victoriile şi este foarte bine. Acesta este gândul nostru, să câştigăm fiecare meci, când intrăm pe teren, dăm totul. Îmi fac treaba oriunde joc, sper să o fac cât mai bine.

Mi-am propus să ajut echipa, să câştigăm campionatul, nu l-am mai câştigat de o grămadă de timp. Sunt perioade şi perioade, câteodată eşti cel mai bun, uneori eşti şi jos. Dau totul la antrenament, îmi lipseşte încrederea în mine. Golurile, un meci bun, o pasă de gol…

Nu am simţit presiune, nu a fost o problemă asta. Este foarte bine, suntem la 11 puncte de locul doi. De când sunt aici, nu a fost aşa niciodată. Puteam să avem mai multe. Avem o echipă foarte bună, nu este o întâmplare asta”, afirma tănărul mijlocaş, după FCSB - UTA 4-0.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare