Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul selecţioner al României a dat verdictul! Care este ”cel mai valoros jucător al naţionalei”. ”Un profesionist. Nu oricine poate juca acolo” | EXCLUSIV

Fostul selecţioner al României a dat verdictul! Care este ”cel mai valoros jucător al naţionalei”. ”Un profesionist. Nu oricine poate juca acolo” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Emil Săndoi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin, jucătorul român al momentului. Fundaşul central al lui Genoa este jucător de bază în primul 11 al ”Grifonului” şi a reuşit un gol de trei puncte în ultimul meci al italienilor, pe teren propriu, contra lui Hellas şi a fost lăudat, atât de fani, cât şi de presa din ”Cizmă”.

Emil Săndoi, fostul selecţioner al naţionalei U21, l-a descris pe Drăguşin drept un ”profesionist adveărat” şi a considerat că decizia sa de a-şi prelungi contractul cu Genoa, deşi s-a vehiculat că echipe precum Barcelona sau Newcastle s-au interesat de serviciile românului.

Săndoi a dat verdictul. ”Drăguşin, cel mai valoros jucător român”

”Mă bucur pentru el (n.r. pentru Drăguşin), pentru evoluţiile sale. Mă bucur că a crescut atât de mult în ultimul timp. Este un băiat serios, preocupat, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Când eşti serios, fotbalul te răsplăteşte. În momentul ăsta este jucătorul român cu cel mai mare potenţial.

Cred că a ales bine că a rămas la Genoa. Nu trebuie să se grăbească în privinţa transferului. Are 21 de ani, nu a ajuns încă la maturitate. Este foarte important să aibă continuitate în evoluţii. Pentru el este esenţial să joace, pentru că nu oricine poate juca în Serie A”, a spus Emil Săndoi, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăguşin are nouă meciuri în echipa mare a României şi şi-a câştigat postul de titular în ”11-le” naţionalei. Este cotat de Transfermarkt la 10.000.000 de euro.


 

 

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăradu drăguşinemil săndoi 

viewscnt
Articole similare