Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui FC U Craiova, responsabili pentru plecarea lui Trică? ”Dacă nici cu Clinceni nu încercăm să jucăm fotbal, atunci nu mai jucăm cu nimeni”

Fotbaliştii lui FC U Craiova, responsabili pentru plecarea lui Trică? ”Dacă nici cu Clinceni nu încercăm să jucăm fotbal, atunci nu mai jucăm cu nimeni”

FC U Craiova

Comentarii

Al patrulea mandat al lui Eugen Trică pe banca lui FC U Craiova s-a încheiat după doar patru partide.

Eugen Trică a revenit la FC U Craiova pentru un al patrulea mandat ca antrenor, însă acesta a rezistat doar patru etape.

Trei înfrângeri, cu CFR, Voluntari şi Clinceni, şi o remiză, cu Dinamo, au însumat oltenii sub conducerea lui Trică, iar antrenorul a plecat la mai puţin de o lună după revenire.

Eşecul cu Academica a fost picătură ce a umplut paharul pentru Trică, însă acesta a refuzat să critice conducerea clubului în urma plecării sale.

În schimb, tehnicianul a avut cuvinte grele pentru jucătorii pe care i-a avut sub conducere, pe care părea că îi învinuieşte pentru parcursul slab din al patrulea mandat al său.

Nici fotbaliştii de la club nu au părut prea mulţumiţi de antrenorul lor însă, aşa cum au demonstrat prin declaraţiile lor din urma înfrângerii cu Clinceni.

Portarul Mogoşanu a avut cvinte grele despre jocul echipei, deşi el a fost responsabil pentru golul decisiv din meciul cu Acadmica, în timp ce căpitanul Albu a urmat aceeaşi partitură ca Trică, spunând că atât se poate.

Fotbaliştii lui FC U Craiova, responsabili pentru plecarea lui Trică?

Încă o dezamăgire. Nu reuşim să ieşim din această pasă proastă, nu reuşim să câştigăm. Ne adâncim în aceste eşecuri şi situaţia devine din ce în ce mai grea.

Dacă nici cu Clinceni, cu tot respectul faţă de ei, nu încercăm să jucăm fotbal şi le bubuim, atunci nu mai jucăm fotbal cu nimeni”, a declarat Vasile Mogoşanu.

Situaţia este destul de nasoală , după cum vedeţi şi dumneavoastră. Nu ne aştepam la acest rezultat şi la acest joc, pentru că ne doream mult mai mult.

Din păcate, în momentul de faţă atât putem”, a spus Dragoş Albu.

După 19 etape, FC U Craiova a reuşit să însumeze doar 15 puncte şi se află pe al 14-lea loc în Liga 1, la cinci puncte în faţa Academicii şi şase în faţa lui Dinamo.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare