Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii români, uitaţi de lege în propria ţară! Discurs aprins al lui Zotta în legătură cu întârzierile salariale din Liga 1 şi soluţionarea memoriilor | EXCLUSIV

Fotbaliştii români, uitaţi de lege în propria ţară! Discurs aprins al lui Zotta în legătură cu întârzierile salariale din Liga 1 şi soluţionarea memoriilor | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii lui Gaz Metan Mediaş au întârzieri salariale de luni bune, însă nu pot remedia în orice fel situaţia.

Gaz Metan trece prin prbleme financiare grave, însă situaţia clubului medieşean nu este nemaivăzută în fotbalul românesc.

Diverse cluburi îşi lasă jucătorii neplătiţi cu lunile, iar fotbaliştii români nu sunt protejaţi de lege în acelaşi fel ca cei străini.

Memoriile fotbaliştilor străini sunt rezolvate incredibil de rapid, graţie regulilor FIFA, în timp ce acelea depuse de jucători români ce joacă în România sunt soluţionate în trei-patru luni.

Aceste discrepanţe sunt discriminatorii pentru fotbaliştii noştri, iar Răzvan Grădinaru a arătat dezmăgirea care ajunge în sufletele jucătorilor care muncesc fără să ia bani.

Constantin Zotta a vorbit despre această situaţia şi a contestat felul în care FRF îi lasă pe fotbaliştii români neprotejaţi.

În cazul jucătorilor de la Mediaş, dacă memoriile acestora ar fi putut fi soluţionate rapid, fotbaliştii ar fi plecat, dar astfel sunt ţinuţi prizonieri la club, cu promisiunile că banii ar veni mai repede decât la comisii.

Fotbaliştii români, uitaţi de lege în propria ţară

Zotta i-a transmis lui Burleanu că ceva trebuie schimbat, întrucât echipa naţională nu va face performanţe dacă valorile ţării sunt nevoite să plece pentru a avea siguranţa salariului.

Cred că Răzvan Burleanu ar trebui să ia atitudine, de ce aştepţi trei-patru luni la comisii? De ce?

De ce Sindicatul Fotbaliştilor nu intervine într-un fel, iar la comisii să se judece rapid, într-o săptămână, două-trei (n.r. doar la jucători români, la străini merge rapid, graţie regulilor FIFA).

Comisiile intră în subordinea Comitetului Executiv, deci FRF poate interveni într-un fel sau altul.

FRF ştie aceste lucruri, cu atât mai mult că Grădinaru le spune răspicat, le spune nu cu furie, dar cu dezamăgire şi cu mâhnire, da?

N-aş spune cu disperare, că îl văd că are încredere, a făcut un meci bun în seara asta.

Cum vrei să ai rezultate la echipa naţională, cum vrei să ai jucători valoroşi, când la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc întâlneşti astfel de situaţii?

Asta e problema”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin zotta 

viewscnt
Articole similare