Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care l-a făcut pe Gigi Becali să îi spună ”taci, mă, din gură” lui MM Stoica: ”Eu încercam să îi explic” | EXCLUSIV

Fotbalistul care l-a făcut pe Gigi Becali să îi spună ”taci, mă, din gură” lui MM Stoica: ”Eu încercam să îi explic” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit o conversaţie haioasă pe care a avut-o cu Gigi Becali, în care încarca să îi explice că nu poate avea doar jucători de atac pe teren.

De-a lungul anilor, FCSB a transferat cei mai promiţători jucători din ţară, în special atacanţii care se remarcau în Liga 1.

Fotbaliştii aduşi de Becali pe sume importante au fost în general jucători ofensivi, întrucât lui Becali ”îi plac jucătorii de atac”.

Fundaşii de la FCSB, în afara a câţiva, precum Chiricheş sau Gardoş, nu au primit aceeaşi atenţie din partea patronului ca vedetele din atac.

Iar latifundiarul venise cu un plan pentru a putea introduce cât mai muţi fotbalişti ofensivi în primul 11 al echipei sale.

Ideea lui Gigi Becali era să îl transforme pe Olaru din inter în închizător, plan care l-a făcut pe MM Stoica să îl avertizeze pe latifundiar că nu va da roade.

Finanţatorul FCSB-ului nu a vrut să audă de spusele managerului general, dar s-a abţinut totuşi, iar acum a adus jucătorul ideal în forma lui Malcom Edjouma.

Fotbalistul care l-a făcut pe Gigi Becali să îi spună lui MM Stoica ”taci, mă, din gură”

Gigi vrea jucători de atac. Lui îi plac jucătorii de atac. El se gândea la un moment dat să îl transforme pe Olaru în închizător, chiar dacă Olaru este un jucător pe care dacă îl îndepărtezi de poarta adversă, îi iei din calităţi.

Dar având agresivitate, alergând foarte mult şi având un control excepţional al balonului, putea să fie variantă şi acolo.

Eu încercam să îi spun că totuşi la o echipă de fotbal îţi trebuie şi un mijlocaş închizător, nu poţi să ai numai jucători de atac.

<<Taci, mă, din gură, că eu vrea aşa şi aşa şi aşa>>. Spunea <<vreau închizător care pleacă cu mingea la picior, care driblează>>.

Parcă Edjouma ştia exact ce vrea, s-a lansat în nişte acţiuni, şi cu CFR a făcut o acţiune, când a plecat în dribbling, ne miram”. a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Miercuri, FCSB a confirmat oficial venirea lui Malcom Edjouma, fotbalist ce l-a costat pe Becali în jur de 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare