Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB pe care un patron din Liga 1 vrea să-l salveze: "Rugineşte acolo. Lui i-a trecut timpul". I-a cerut lui Gigi Becali să-l împrumute

Fotbalistul de la FCSB pe care un patron din Liga 1 vrea să-l salveze: "Rugineşte acolo. Lui i-a trecut timpul". I-a cerut lui Gigi Becali să-l împrumute

Superliga

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a susţinut că i-a cerut lui Gigi Becali să-l lase pe Olimpiu Moruţan timp de un sezon înapoi la echipa din Moldova. Iftime a mai spus că mijlocaşul are nevoie de un antrenor precum Gică Hagi sau Marius Croitoru.

FCSB a fost pusă la colţ de Valeriu Iftime, care-şi doreşte, în continuare, să-l salveze pe Olimpiu Moruţan. Patronul moldovenilor a lăsat de înţeles că fotbalistul se iroseşte în aceste condiţii: ”E complicat acolo, sunt mulţi tineri talentaţi, sunt multe orgolii. El e în urma lui Man, a lui Tănase, a lui Coman. Mai e şi Olaru, care s-a integrat foarte bine. El e un talent pur, dar trebuie ajutat. Dacă ar fi antrenat 20 de meciuri de Marius Croitoru sau Gică Hagi, devine număr 10 la orice echipă din România şi pleacă afară”, a spus Iftime, pentru GSP.

”Dacă nu joacă, rugineşte! Lui i-a trecut timpul. Are un an şi jumătate de când nu joacă la FCSB. Într-o jumătate de repriză, el nu poate să facă lucruri excepţionale. Trebuie să ai multe meciuri, iar el nu are o rutină. Devine un talent bătrân. Eu i-am spus atunci lui Becali să-l lase un sezon la Botoşani. Nu mi-ar fi fost frică deloc, i-aş fi crescut valoarea. Dacă FCSB îl lasă la mine sau în altă parte, Moruţan câştigă puncte”, a mai spus patronul moldovenilor. 

21 de meciuri, 2 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Moruţan în acest sezon la FCSB. 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanvaleriu iftimefcsbfc botosanimarius croitorugica hagi 

viewscnt
Articole similare