Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Edi Iordănescu visează să îl aibă înapoi la naţională: ”Am avut deja vreo trei discuţii cu el” | EXCLUSIV

Fotbalistul pe care Edi Iordănescu visează să îl aibă înapoi la naţională: ”Am avut deja vreo trei discuţii cu el” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a dezvăluit că aşteaptă cu interes ca Ianis Hagi să poată reveni la echipa naţională.

În urmă cu aproximativ o lună, Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă la genunchi şi a avut nevoie de o operaţie.

În urma intervenţiei chirurgicale, internaţionalul român a primit un verdict dur, că nu va mai putea juca deloc în acest sezon.

Aşadar, Rangers l-a adus pe Amad Diallo, de la Manchester United, sub formă de împrumut, pentru a îi lua locul ”tricolorului”.

Dar naţionala României nu poate proceda asemenea campioanei Scoţiei. Fiul ”Regelui” devenise piesă de bază în naţionala lui Rădoi, iar absenţa sa va fi o lovitură grea pentru selcţionata noastră.

Noul selecţioner a dezvăluit că a luat legătura cu Ianis Hagi încă din momentul operaţiei şi l-a rugat să îl ţină la curent pe parcursul recuperării.

Fotbalistul pe care Edi Iordănescu visează să îl aibă înapoi la naţională

Edi Iordănescu visează să îl aibă înapoi la naţională pe jucătorul lui Rangers şi i-a tranmis toate gândurile bune pentru revenirea pe gazon.

După ce am semnat, fix de aceste veşti m-am lovit. Nu am început foarte relaxat, am primit vestea cu Ianis, am avut deja vreo trei discuţii cu el, prima a fost imediat după ce s-a operat, l-am găsit motivat, optimist, încrezător, mult mai pozitiv decât mă aşteptam.

Chiar a spus că dacă aşa a vrut Dumnezeu să fie, asta s-a întâmplat, dar l-am asigurat de suportul meu total, de încrederea mea, i-am transmis că vreau să fiu la curent cu perioada asta de recuperare a lui.

Şi de atunci am mai vorbit de două ori. Eu un jucător foarte tânăr, care mai are foarte mult de dat şi luat de la naţională, e un jucător care începuse să devină certitudine pentru echipa naţională, pentru că de la o mare speranţă, cum a fost catalogat, a început să arate lucruri concrete.

Cred că o pierdere importantă pentru noi, la fel cum e o pierdere foarte mare ca situaţie pentru el”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare