Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură a lui Edi Iordănescu: reîntoarcea în naţională a titularului retras! În ce ţară pleacă selecţionerul cu un obiectiv exact | EXCLUSIV

Prima lovitură a lui Edi Iordănescu: reîntoarcea în naţională a titularului retras! În ce ţară pleacă selecţionerul cu un obiectiv exact | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Noul selecţioner al României, Edward Iordănescu, şi-a conturat staff-ul naţionalei, iar acum îi va monitoriza pe fotbaliştii români din ţară şi din străinătate, pentru a alcătui lotul de la primele acţiuni.

Ciprian Tătăruşanu, luat în calcul pentru revenirea la naţională. Ştefan Radu, de neatins

După ce a avut ani de zile asigurat postul de portar, naţionala României are probleme acum. Cu Ciprian Tătăruşanu retras şi cu Florin Niţă, actualul titular, rezervă la Sparta Praga, Iordănescu are de gestionat o situaţie pe un post-cheie. 

Fiul fostului selecţioner a dezvăluit că va discuta cu jucătorul lui AC Milan, Ciprian Tătăruşanu, despre viziunea fotbalistului în privinţa naţionalei. Însă, nu acelaşi lucru va fi încercat şi cu fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu. 

"Sunt pus să găsesc soluţii şi vor fi rezultate sau scuze. Scuzele nu stau în picioare şi caut soluţii. Am fost privaţi de un jucător foarte bun ani de zile, mă refer la Ştefan Radu, dar e opţiunea lui. Cred că ar fi avut lucruri de dat la naţională, aportul lui la jocuri. Nu bat la uşi închise.

În ce-l priveşte pe Tătăruşanu, voi deschide un canal de discuţie cu el să văd viziunea lui. Dar sunt decizii personale. 

De Ştefan Radu am fi avut parte nevoie de el, îmi pare rău de anii pierduţi de el la echipa naţională. Îmi pare rău de un incident izolat între el şi o persoană", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport. 

Edi Iordănescu şi-a luat bilete pentru Italia. Ce obiectiv are

Antrenorul pleacă în Italia, pentru a-i urmări la antrenamente şi la meciuri pe stranieri. 

"Vor fi opt zile în Italia. Patru de Serie A, patru de Serie B, la jucătorii noştri. M-a ajutat puţin şi programul, calendarul. La Sassuolo voi fi la antrenamente, la Inter - Sassuolo e primul meci. Discuţiile cu Chiri vreau să fie mai profunde, să clarificăm anumite aspecte, să analizăm. Voi ajunge la Parma, la Atalanta, la Cagliari, la Pisa, încerc să-i cuprind cât mai bine şi după jocurile amicale voi mai face o deplasare în Turcia, apoi Grecia, pentru că avem jucători.

Vreau să văd sarcinile pe care le au, structura lor de joc. Timpul va fi inamicul meu, sunt obişnuit să lucrez zilnic cu jucătorii mei. Acum trebuie să optimizez totul", a mai spus Edi Iordănescu. 

Primele meciuri ale României din mandatul lui Edi Iordănescu

Noul selecţioner va fi pe bancă la primele meciuri oficiale în iunie, când sunt programate întâlniri din Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina. Primul meci va fi la 4 iunie, în deplasare, cu Muntenegru.

Până atunci, naţionala are două amicale în martie. La 25 martie, pe Stadionul Steaua, tricolorii vor întâlni naţionala Greciei. Patru zile mai târziu, la 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel.

 

 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuciprian tatarusanuac milanechipa nationalaciprian tatarusanu revenire in nationala 

viewscnt
Articole similare