Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă rupe tăcerea despre perioada de la FCSB! Antrenorul surprinde la un an şi jumătate de la despărţirea de Gigi Becali

Bogdan Vintilă rupe tăcerea despre perioada de la FCSB! Antrenorul surprinde la un an şi jumătate de la despărţirea de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă a fost una dintre surprizele lui Gigi Becali pentru banca tehnică a FCSB. Antrenorul n-a rezistat mult la echipa din Berceni şi la un an şi jumătate de la plecare a vorbit despre motivele care au dus la pierderea titlului în mandatul său.

Bogdan Argeş Vintilă, despre relaţia cu Gigi Becali la FCSB: "Am fost principalul vinovat"

Între august 2019 - iulie 2020, FCSB a fost condusă de Bogdan Argeş Vintilă, care, în cele din urmă, a fost îndepărtat de la prima echipă şi trimis la echipa secundă. Printre misiunile sale în Liga 3 a fost să câştige barajul cu Steaua Bucureşti, care a promovat. 

Antrenorul a plecat apoi de la FCSB 2 şi a vorbit despre sezonul în care a antrenat prima echipă. 

„Am fost principalul vinovat, Gigi Becali nu are nici cea mai mică vină. Am încercat să-mi fac meseria. Îmi place să antrenez. Am avut şansa să câştig primul meci cu Viitorul. Cu Pintilii şi Soiledis fundaşi centrali şi cred că i-am câştigat încrederea domnului Becali.

Apoi am reuşit să-mi fac meseria în limitele normalului. Am prins, însă, o perioadă cu mulţi accidentaţi şi eram obligat să pregătesc schimbări de la pauză pentru că nu erau la nivel de 90 de minute. Apoi a venit pandemia, ne-a dat peste cap”, a spus Bogdan Argeş Vintilă, la Realitatea Sportivă, citat de Sport.ro. 

Fostul principal al FCSB susţine că nici contextul nu l-a ajutat, pentru a cucerit titlul în faţa lui CFR Cluj. 

„Am făcut maxim atunci în condiţiile date. Jucătorii erau afectaţi de jocul lor slab, nu de criticile de la tv ale patronului. Toţi ştiau la ce se expun când veneau.

Am avut două luni când ne antrenam pe Zoom. Alţii au reuşit. Noi eram expuşi, urmăriţi. Nu pot uita că la Astra am avut 2-0 şi am pierdut. Cu Mediaş, acasă, am dat gol în minutul 93 şi am fost egalaţi la următoarea fază, ultima.

Pe Chindia am condus-o până în 93 şi ne-au egalat. Cu CFR am dominat total şi am pierdut cu 1-0 din autogol. Ce vină să aibă Gigi la aşa ceva?”, a mai spus Vintilă.

Afla mai multe despre: bogdan arges vintila fcsbbogdan arges vintila gigi becalifcsbantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare