Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cosmin Olăroiu a devenit membru de onoare al Asociaţiei Salvaţi Steaua, înfiinţată de Gheorghe Mustaţă şi o parte din Peluza Nord a FCSB!

FOTO | Cosmin Olăroiu a devenit membru de onoare al Asociaţiei Salvaţi Steaua, înfiinţată de Gheorghe Mustaţă şi o parte din Peluza Nord a FCSB!

FCSB

Comentarii

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a devenit membru de onoare al Asociaţiei Salvaţi Steaua, înfiinţată de Gheorghe Mustaţă şi alţi suporterii din Peluza Nord, care a revenit alături FCSB, echipa lui Gigi Becali (62 de ani). Fanii au făcut anunţul oficial.

O parte din ultraşii din Peluza Nord, care au revenit alături de FCSB, au pus bazele unei asociaţii, Salvaţi Steaua. Aceştia au alături de ei şi nume importante din istoria clubului roş-albastru, recentă şi mai îndepărtată. Ultimul nume greu care s-a înscris în Asociaţia Salvaţi Steaua este Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenorul lui Jiangsu Suning.

Olăroiu e numele de care leagă unele dintre cele mai mari performanţe ale clubului lui Gigi Becali. Cu Olăroiu la cârmă, FCSB a câştigat titlul în Liga 1, a ajuns în semifinalele Cupei UEFA şi a jucat în grupele Ligii Campionilor, cu şanse mari de calificare în primăvara europeană din competiţie stelelor.

Laurenţiu Reghecampf şi Helmuth Duckadam, care are şi funcţia de preşedinte de onoare, mai fac parte din Asociaţia Salvaţi Steaua.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuasociatia salvati steaua 

viewscnt
Articole similare