Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Elias Charalambous, gest inspirat de patron după golul lui Coman din meciul cu Universitatea Craiova

FOTO | Elias Charalambous, gest inspirat de patron după golul lui Coman din meciul cu Universitatea Craiova

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a avut o reacţie neaşteptată de bucurie la golul de 2-0 marcat de Florinel Coman, în partida cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 23.

Cipriotul s-a bucurat într-un mod neaşteptat după reuşita lui Florinel Coman din meciul cu Universitatea Craiova. "Şeptarul" celor de la FCSB a înscris golul de 2-0 pentru FCSB iar Elias Charalambous a sărbătorit reuşita din spaţiul tehnic într-un mod inspirat de patronul clubului, Gigi Becali.

Charalambous a pupat o icoană după reuşita lui Coman venită din pasa lui Băluţă. Antrenorul "roş-albaştrilor" este pe val în Superliga. Patru victorii consecutive, două pe finalul anului şi două în acest început de an au mărit avantajul faţă de urmăritoare.

FOTO | Gestul lui Elias Charalambous

FCSB este la 11 puncte de Rapid şi la 14 puncte de CFR Cluj, înainte de meciul ardelenilor de pe teren propriu cu FC Voluntari, duminică, de la ora 20:00.

În etapa următoarea, FCSB are un meci dificil pe teren propriu împotriva campioanei sezonului trecut, Farul Constanţa. În turul campionatului, echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu scorul de 1-0, la Ovidiu, în urma unui penalty controversat primit de oaspeţi.

Reacţia lui Florinel Coman după victoria cu Universitatea Craiova

"Ştiam că vom întâlni o echipă rănită, care încearcă să se ridice, mai ales că a jucat împotriva noastră. Au jucat acasă, era normal să facă presing. Ştiam ce ne aşteaptă. Ştiam că au jucători de valoare, care pot face diferenţa, dar ne-am gândit şi la valoarea noastră. Suntem liderul campionatului. N-am venit niciodată cu gândul de a ne apăra aici.

Am câştigat duelurile, am fost mai puternici şi am băgat mingea în poartă. Eu am avut o problemă la deget, au fost călcat şmechereşte în prima repriză. Mi-a amorţit piciorul, dar e bine că am câştigat pe un teren foarte dificil. 

Au mai fost şi momente mult mai bune, dar suntem pe drumul cel bun. Intrăm în play-off, se înjumătăţesc punctele şi acolo va fi decisiv. Trebuie să ne dăruim, să punem sufletul pe tavă şi cu siguranţă va veni titlul, că la asta ne gândim”, a declarat Florinel Coman, la finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbuniversitatea craiovaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare