Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de plecări de la Poli Iaşi! Leo Grozavu a renunţat la trei veterani, după victoria cu Universitatea Cluj

Val de plecări de la Poli Iaşi! Leo Grozavu a renunţat la trei veterani, după victoria cu Universitatea Cluj

CSM Poli Iași

Comentarii

Echipa antrenată de Leo Grozavu, Poli Iaşi, a renunţat la trei jucători şi lucrează la rezilierea contractului unui alt jucător, în această perioadă.

Poli Iaşi a renunţat la trei jucători experimentaţi din lot. Este vorba de Răzvan Tincu (36 de ani), Gabriel Vaşvari (37 de ani) şi Claudiu Belu-Iordache (30 de ani), anunţă ziaruldeiaşi.ro.

De la Poli Iaşi au mai plecat, în această iarnă şi jucători precum Luis Phelipe, care s-a transferat pe suma de 200.000 de euro la FCSB, Andrei Ciobanu, care a rechemat din împrumutul său de Rapid şi împrumutat la FC Voluntari, dar şi Risto Jankov, portar care s-a întors în ţara sa, Macedonia de Nord.

Poli Iaşi se ocupă în prezent şi de rezilierea contractului fotbalistului slovak Jakub Vojtus, dar şi împrumutul lui Antonio Dumitru la o formaţie de Liga a 2-a. Ieşenii au obţinut o victorie în ultima etapă din Superliga, 1-0 pe teren propriu împotriva Universităţii Cluj.

Unicul gol al partidei de la Iaşi a fost înscris de atacantul Politehnicii, Sergiu Buş, în minutul 86 al partidei. Fostul atacant de la FCSB a fost introdus pentru ultimele 15 minute ale partidei şi a reuşit să marcheze golul de trei puncte pentru echipa sa.

Înfrângere dură în prima etapă a anului, pentru Poli Iaşi

În clasamentul campionatului, ieşenii ocupă locul 13, cu 26 de puncte. Echipa antrenată de Leo Grozavu a început anul 2024 cu un eşec dezamăgitor, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 6-0.

În următoarea etapă, Poli Iaşi se deplasează la Botoşani pentru un derby al Moldovei, între două echipe din partea inferioară a clasamentului.

 

Afla mai multe despre: poli iasileo grozavurazvan tincuclaudiu belugabriel vasvarijakub vojtus 

viewscnt
Articole similare