Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, furios după victoria lui PAOK din derby-ul cu Panathinaikos: ”Am câştigat nu doar împotriva unei echipe, ci şi a unui arbitru”

Răzvan Lucescu, furios după victoria lui PAOK din derby-ul cu Panathinaikos: ”Am câştigat nu doar împotriva unei echipe, ci şi a unui arbitru”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român al celor de la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (54 de ani), a fost nervos după victoria din derby-ul cu Panathinaikos.

PAOK Salonic a reuşit o victorie extrem de importantă. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a câştigat derby-ul cu Panathinaikos, scor 2-1, din etapa a 20-a din campionatul Greciei.

Jucătorii lui PAOK au marcat în minutul 40, prin Koulierakis, dar golul a fost anulat după consultarea VAR. Totuşi PAOK a reuşit să deschidă scorul în minutul 43, prin bulgarul Kiril Despodov.

Oaspeţii au egalat în minutul 51, dintr-un penalty transformat de Anastasios Bakasetas. Despodov a fost însă omul decisiv pentru gazde, el stabilind scorul final în minutul 56.

La finalul meciului, în ciuda acestei victorii, Răzvan Lucescu a avut o reacţie nervoasă şi a ”tunat” la adresa arbitrajului, considerând că PAOK a avut de întruntat pe teren nu doar echipa adversă, ci şi arbitrul.

”Adevărul este că am ratat nişte ocazii, asta se poate întâmpla. Nu are nicio legătură cu faptul că a fost un derby. Ne-am creat mai multe ocazii împotriva unei echipe bune.

Important este că am câştigat un meci nu doar împotriva unei echipe, ci împotriva unui arbitru”, a declarat Lucescu, potrivit sport.24.gr.

În urma acestui succes, PAOK rămâne lider în Grecia, cu 47 de puncte. Pe locul secund se află AEK Atena, cu 45 de puncte, iar Panathinaikos este pe locul 3, cu 44 de puncte.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicgrecia 

viewscnt
Articole similare