Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid a învins-o pe Valencia, scor 2-0. Horaţiu Moldovan, doar rezervă la prima partidă de campionat de la transfer

Atletico Madrid a învins-o pe Valencia, scor 2-0. Horaţiu Moldovan, doar rezervă la prima partidă de campionat de la transfer

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Valencia, într-un meci din etapa a 22-a din La Liga.

Horaţiu Moldovan, doar rezervă la meciul cu Valencia

Madrilenii au reuşit să deschisă scorul în prelungirile primei reprize, minutul 45+5, când Griezmann i-a pasat lui Samuel Lino şi acesta a înscris. Elevii lui Simeone şi-au majorat avantajul în minutul 57, la lovitura de cap a lui Memphis Depay, iar oaspeţii nu au avut forţa să revină. La Atletico, Horaţiu Moldovan a rămas pe banca de rezerve.

Atletico Madrid ocupă poziţia a treia în clasament, cu 44 de puncte, iar Valencia se află pe locul 8, cu 32 de puncte.

Atletico este la zece puncte în spatele echipei de pe locul doi, Real Madrid şi la 11 puncte de liderul surpriză din La Liga, Girona.În următoarea etapă, Atletico Madrid primeşte vizita celor de la Rayo Vallecano, formaţie la care joacă fundaşul lateral român, Andrei Raţiu. Rayo Vallecano se află pe locul 13 în clasamentul din La Liga, cu 24 de puncte.

Transfer de 25 de milioane pentru Atletico

Madrilenii s-au orientat către un transfer al unui jucător de mare perspectivă. Echipa lui Diego Simeone l-a adus pe Wanda Metropolitano pe Arthur Vermeeren (18 ani), un mijlocaş belgian al celor de la Antwerp, campioana Belgiei.

Vermeeren a atras şi interesul celor de la Manchester United, în această iarnă. Tânărul internaţional belgian a ales să meargă în Spania, la Atletico Madrid. 25 de milioane de euro au plătit madrilenii celor de la Antwerp pentru Vermeeren.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridhoratiu moldovanvalencia 

viewscnt
Articole similare