Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter a revenit pe primul loc în Italia! Nerazzurrii au câştigat cu mari emoţii pe terenul Fiorentinei. Lazio şi Napoli s-au anulat reciproc. Rezultatele zilei în Serie A

VIDEO | Inter a revenit pe primul loc în Italia! Nerazzurrii au câştigat cu mari emoţii pe terenul Fiorentinei. Lazio şi Napoli s-au anulat reciproc. Rezultatele zilei în Serie A

Serie A

Comentarii

Internazionale s-a impus pe terenul Fiorentinei, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de căpitanul Lautaro Martinez, la capătul primului sfert de oră.

Fiorentina 0-1 Internazionale Milano

Inter a revenit pe primul loc, după victoria de la Florenţa. A fost un succes norocos pentru echipa lui Simone Inzaghi, pentru care a marcat Lautaro Martinez. A fost reuşita cu numărul 19 în această stagiune pentru cel care conduce în topul marcatorilor din Serie A. Fiorentina a avut ocazia egalării din penalty, dar Nico Gonzalez a executat lamentabil. A fost al cincilea penalty ratat în această etapă în Italia, unde Inter este lider cu un punct peste Juventus. 

Lazio 0-0 Napoli

Lazio şi campioana au oferit o remiză fără spectacol pe Olimpico. Napoli a fost chiar la un pas să piardă. A fost salvată de o poziţie de ofsaid la super golul lui Taty Castellanos din debutul părţii secunde. Lazio este pe locul şase în Serie A. Campioana ocupă abia poziţia a noua.  

Genoa 2-1 Lecce

Fără Drăguşin plecat la Tottenham, Genoa a avut mari probleme în apărare în prima repriză cu Lecce. Noroc cu portarul Martinez. Spaniolul a parat penalty-ul lui Krstovic. Muntenegreanul a marcat totuşi cu ajutprul unei devieri, 13 minute mai târziu. Echipa lui Gilardino a întors partida în ultimele 20 de minute. Gudmundsson a nimerit transversala, dar Retegui a fost  pe fază şi a egalat pentru Genoa. 

După 6 minute, acelaşi Retegui a întors perfect pentru Ekuban, care a marcat golul victoriei. A fost a şaptea partidă consecutivă fără înfrângere pentru genovezi. 

Monza 1-0 Sassuolo

Monza a obţinut prima victorie din acest an pe teren propriu. Echipa lui Palladino a fost salvată de Colpani. Mijlocaşul italian a marcat singuru gol al partidei cu Sassuolo.  În minutul 90+5 oaspeţii au fost la un pas să smulgă remiza dar Mulattieri a ratat ţinta.

Hellas Verona 1-1 Frosinone

Verona a început prost partida cu Frosinone de pe teren propriu. Slovacul Duda nu l-a putut învinge pe Turati din penalty. Gazdele au mai primit însă o şansă în finalul primei reprize. Penalty-ul acordat pentru henţ a fost de această dată transformat de celălalt slovac al Veronei, Suslov.  

Nu a fost de ajuns pentru victorie. Kaio Jorge împrumutat de Juventus la Frosinone a egalat şi echipa antrenată de Di Franceso a plecat cu un punct de la Verona. 

Afla mai multe despre: inter milanoserie a 

viewscnt
Articole similare