Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, în corzi! Îşi pierde jucătorul ”mai tehnic decât Drăguşin”. ”S-ar putea să ne ciocnim”

Gigi Becali, în corzi! Îşi pierde jucătorul ”mai tehnic decât Drăguşin”. ”S-ar putea să ne ciocnim”

FCSB

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este cel mai în vodă fotbalist român şi, odată cu transferul său record la Tottenham, a devenit un model şi sursă de inspiraţie şi pentru alţi jucători tineri din România.

Radu Drăguşin a ajuns în această iarnă de la Genoa la Juventus, devenind cel mai scump transfer al unui jucător român din istorie.

Iar cel care a intermediat mutarea, Florin Manea, a dezvăluit că pregăteşte o nouă afacere asemănătoare.

Agentul a precizat că este vorba de Tudor Suciu, tot un fundaş central, care se află în curtea celor de la FCSB.

O nouă afacere marca Drăguşin? ”Este mai tehnic decât Radu, dar îi lipseşte răutatea lui”

Iar odată ce juniorul împlineşte vârsta de 16 ani, Manea a transmis faptul că l-ar putea transfera şi pe el la Juventus, exact cum a reuşit cu Drăguşin în 2018, dar, susţine agentul, există riscul să intre într-o posibilă dispută cu Gigi Becali.

“Nu am lucrat cu Gigi Becali, dar s-ar putea să ne ciocnim în curând. Am un copil foarte bun la el şi se apropie de 16 ani. Iar eu la 16 ani pot să îl iau la grilă (n.r. grila de formare). 

E vorba de Tudor Suciu. Îl vor multe echipe (n.r. inclusiv Juventus). El joacă fundaş central, exact ca Radu. Este de picior stâng. Este mai tehnic decât Radu, dar îi lipseşte răutatea lui Radu.

El e ardelean, dar creşte. Rupe sala, face exact şi lucrurile pe care le făcea Radu Drăguşin. La 16 ani poţi să îl duci la orice club. Îl urmăresc mai multe echipe, dar am vorbit cu nea Vali Argăseală.

Şi vom găsi o soluţie. Ne întâlnim cu Gigi Becali şi nu am nicio problemă să îl las la FCSB, să îi facă un contract, dar să îi pună şi nişte clauze prin care să poată pleca în străinătate”, a declarat Florin Manea, conform Fanatik.

Radu Drăguşin a debutat la Tottenham, în meciul cu Manchester United din Premier League (2-2), iar în partida cu Manchester City din FA Cup a fost rezervă neutilizată.

Este de aşteptat ca fundaşul naţionalei României se bifeze şi primul său meci ca titular la Spurs în această săptămână, când sunt programate două jocuri pentru londonezi.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliradu dragusinflorin manea 

viewscnt
Articole similare