Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Leon Goretzka a fost prezentat oficial la Bayern Munchen

FOTO | Leon Goretzka a fost prezentat oficial la Bayern Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Mijlocaşul german, Leon Goretzka a fost prezentat oficial de către gruparea bavareză. Fotbalistul a fost transferat în această vară, după ce a devenit liber de contract.

Schalke 04 şi-a pierdut gratis unul dintre cei mai buni jucători din ultimii ani. Şi cu siguranţă fanilor acestei echipei nu le-a făcut plăcere să urmăreasca marţi, imaginile cu fostul idol al tribunelor de pe Veltins-Arena în tricoul rivalilor de la Bayern Munchen.

”Pentru mine, să ajung la Bayern Munchen a fost mereu un obiectiv. Sunt fericit că mi l-am îndeplinit şi aştept să câştig cât mai multe trofee cu Bayern. Mă simt foarte bine la Munchen pentru că mă cunosc cu o mare parte dintre jucătorii de aici. E un drum nou pentru mine, dar mă simt excelent şi mă consider pregătit” a explicat Leon Goretzka pentru Bayern TV.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani va purta pe tricou numărul 18 la Bayern Munchen. Crescut de VfL Bochum, Gortzka a ajuns la Schalke în 2013, la numai 18 ani. A evoluat timp de 5 sezoane pentru ”mineri” şi a strâns 147 de apariţii în tricoul lor, marcând 29 de goluri.

 

 

16 selecţii are Goretzka în echipa reprezentativă a Germaniei pentru care a şi marcat de 6 ori. Trei dintre golurile sale au fost marcate la Cupa Confederaţiilor din 2017, pe care Germania a şi câştigat-o. 

Afla mai multe despre: leon goretzkabayernprezentare 

viewscnt
Articole similare