Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Memphis Depay i-a "distrus" pe fanii lui Saint-Ettiene, după bannerul tulburător afişat de la meciul cu Lyon: "Ştiu de ce o fac!"

FOTO | Memphis Depay i-a "distrus" pe fanii lui Saint-Ettiene, după bannerul tulburător afişat de la meciul cu Lyon: "Ştiu de ce o fac!"galerie foto

Campionate

Comentarii

"Memphis: ai 5 milioane de urmăritori, dar nu şi un tată!", e bannerul tulburător afişat de fanii lui Saint-Etienne în timpul meciului pierdut pe teren propriu în faţa lui Lyon, scor 1-2.

Trimiterea ultraşilor francezi era la relaţia inexistentă avută de starul lui Lyon cu tatăl său, motiv pentru care fotbalistul refuză să poarte pe spate numele "Depay", folosindu-şi prenumele.

După meci, Depay a replicat printr-o serie de postări care au devenit virale pe internet.

Iniţial, olandezul a postat o imagine cu bannerul şi un mesaj simplu prin care îi corecta pe suporterii lui Saint-Ettiene: "5,9 (milioane), apropo!".



Apoi, Depay a continuat: "Nu am nimic împotriva oamenilor care au făcut asta! Ştiu că de fapt ei mă iubesc. Ştiu că sunt nervoşi! Pur şi simplu sunt nervoşi că nu au un jucător de calitate precum sunt eu! Nu mă deranjează nicio secundă. Vreau doar să vorbesc puţin despre asta. Zero puncte împotriva noastră în acest sezon... îmi imaginez cum trebuie să se simtă!", a spus Depay.



În discuţie a intervenit şi preşedintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas, cu un mesaj de susţinere pentru starul olandez: "Memphis, eşti un jucător uriaş, un băiat foarte bun şi fanii lui Saint-Etienne nu reprezintă nimic! Suntem mândri de tine, de echipa lui OL".

În trecut, Memphis l-a acuzat pe tatăl său, Dennis Depay, că l-a abandonat în momentul în care a divorţat de mama lui, iar el avea doar patru ani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: depaymemphissaint-etienne,  

viewscnt
Articole similare