Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | MM nu-i slăbeşte deloc pe dinamovişti. Cascadă de ironii la adresa lui Dinamo după înfrângerea contra Chindiei, la debutul lui Contra: ce a postat pe Facebook

FOTO | MM nu-i slăbeşte deloc pe dinamovişti. Cascadă de ironii la adresa lui Dinamo după înfrângerea contra Chindiei, la debutul lui Contra: ce a postat pe Facebook

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (54 de ani) nu s-a putut abţine după ce Dinamo a pierdut contra Chindiei Târgovşte, 0-1 la Ploieşti, la primul meci din noul mandat al lui Cosmin Contra pe banca alb-roşiilor. Oficialul FCSB i-a ironizat pe "câini" şi pe noul patron din Ştefan cel Mare, dar a trimis o "săgeată" şi către FRF, într-o postare de pe Facebook.

Dinamo a pierdut cu 0-1 meciul jucat contra Chindiei Târgovişte, în etapa a doua din noul sezon al Ligii 1, prilej pentru Mihai Stoica să fie din nou ironic la adresa rivalei. Directorul sportiv al roş-albaştrilor a aşteptat finalul partidei, încheiată cu înfrângere pentru Dinamo, şi s-a pus pe ironii. În stilu-i caracteristic, pe pagina sa de Facebook.

"Încap şi 18 echipe în Liga 1. Din 2021", a scris Mihai Stoica, iniţial, pe Facebook. Aluzie la faptul că FRF a mărit numărul de echipe din Liga 1 pentru acest sezon şi Dinamo a fost salvată de la retrogradare fără să-şi mai joace meciurile restante. Apoi, la comentariile acestei postări, MM a râs de noul patron al lui Dinamo, Pablo Cortacero.

A răspuns la unul dintre mesaje cu precizarea că "zero" se scrie de fapt "cero". În final, Stoica a revenit cu o nouă postare. Oficialul clubului condus de Gigi Becali a postat o poză cu Turnul Chindiei.

Publicată de Mihai Stoica pe Luni, 31 august 2020

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaironiidinamofcsbliga 1foto 

viewscnt
Articole similare