Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | O vedetă din SUA, victima hackerilor. Ce secrete ascundea frumoasa blondă

FOTO | O vedetă din SUA, victima hackerilor. Ce secrete ascundea frumoasa blondăgalerie foto

WWE

Comentarii

Oricât de greu ar părea, celebritatea reprezintă de multe ori o povară pentru vedete. Aceasta devine şi mai grea atunci când eşti femeie, blondă, sexy şi râvnită de admiratori. Unele persoane nu reuşesc să se limiteze la statutul de fan şi încearcă diverse metode, de cele mai multe ori ilegale, de a se apropia de idolul lor.

A trăit pe propria piele Alexa Bliss(n.r. Alexis Kauman). Luptătoarea s-a trezit cu un hacker, dornic să îi spargă profilul de Snapchat.

Curiosul hacker nu a reuşit să îşi ducă misiunea la bun sfârşit deoarece frumoasa luptătoare din WWE a descoperit rapid intrusul şi i-a dat o lecţie publică.

Sigură de faptul că hackerul o urmăreşte şi pe contul oficial de Instagram, Alexa Bliss a povestit întâmplarea chiar pe profilul ei, la InstaStory. 

"Stimată persoană care astăzi încerci în mod repetat să îmi spargi profilul de Snapchat, lasă mă să te ajut. Asta vei găsi", a fost primul mesaj al Alexei Bliss.

Au urmat apoi câteva capturi cu ceea ce se află în zona privată a contului şi, după cum se poate vedea şi în galeria foto, Alexa Bliss nu ascunde nimic compromiţător, care să facă deliciul curioşilor.

Poze cu prietenii, printre care şi partenera ei din WWE, Nikki Cross(n.r. Nicola Glencross) sau poze cu animalele de companie, sunt singurele lucruri pe care le-ar descoperit hackerul.

"Sper că am reuşit să îţi fac ziua mai uşoară", a fost mesajul de încheiere al campioanei Women's Tag Team din WWE.

VEZI AICI GALERIA FOTO

viewscnt
Articole similare