Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Simona Halep a plecat în Elveţia pentru audierea de la TAS. Cine a însoţit-o pe sportivă în cursa cu o companie low-cost

FOTO | Simona Halep a plecat în Elveţia pentru audierea de la TAS. Cine a însoţit-o pe sportivă în cursa cu o companie low-costgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a plecat, marţi, către Lausanne, unde miercuri va începe audierea, la TAS, a cazului de dopaj în care este implicată.

Sportiva a preferat să zboare spre Elveţia cu o cursă low-cost, unde a fost însoţită de fratele ei, Nicolae Halep, şi de avocatul Bogdan Stoica, conform informaţiilor furnizate de euronews.ro.

În luna octombrie, Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei sale de suspendare pentru dopaj, însă judecătorii abia acum vor analiza cazul sportivei, în perioada 7-9 februarie.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat, la 12 septembrie 2023, că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Astfel, suspendarea fostului lider mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026, în cazul în care TAS nu îi va reduce sportivei pedeapsa.

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare