Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Surpriză totală. Ce mare sportiv a fost surprins la Valea Uzului, de Ziua Eroilor

FOTO | Surpriză totală. Ce mare sportiv a fost surprins la Valea Uzului, de Ziua Eroilorgalerie foto

Special

Comentarii

Ionuţ Iftimoaie a fost unul dintre cei care au mers de Ziua Eroilor la Valea Uzului şi fostul luptător de K1 a făcut un apel la calm.

Cimitirul Eroilor din Valea Uzului a fost transformat în această perioadă într-un subiect de dispută interetnică, după ce mai mulţi extremişti maghiari au acoperit cu saci de gunoi crucile mormintelor soldaţilor români. Însă disputa nu s-a oprit aici.

Joi, de Ziua Eroilor, peste 1.000 de maghiari au format un lanţ uman în faţa cimitirului, pentru a-i împiedica pe românii care au venit aici să aducă un omagiu eroilor noştri. S-a ajuns astfel la incidente după ce mai mulţi români au rupt cordonul de jandarmi şi au pătruns în cimitir. Însă Jandarmeria a anunţat că n-au existat incidente grave.

Printre cei care au fost să-i comemoreze pe soldaţii români înhumaţi la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului a fost şi Ionuţ Iftimoaie. Într-o postare pe contul său de Facebook, fostul luptător de K1 susţine că n-au existat incidente şi a ţinut să le mulţumească maghiarilor care nu s-au lăsat prinşi în retorica extremistă.

Afla mai multe despre: ionut iftimoaievalea uzului 

viewscnt
Articole similare