Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Transformare incredibilă a lui "Pinalti". Gheorghe Ştefan e de nerecunoscut după anii petrecuţi în închisoare

FOTO | Transformare incredibilă a lui "Pinalti". Gheorghe Ştefan e de nerecunoscut după anii petrecuţi în închisoaregalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Ştefan a fost unul dintre cei zece oameni din fotbalul românesc care au plecat către Salonic pentru a-l susţine pe Răzvan Lucescu în meciul cu Lamia. PAOK poate deveni campioana Greciei o pauză de 34 de ani.

Eliberat din închisoare în toamna anului trecut, Gheorghe Ştefan a apărut pentru prima dată în faţa camerelor de filmat.

Până în noiembrie 2018, când a fost eliberat, Gheorghe Ştefan a executat o pedeapsă de trei ani şi nouă luni de închisoare pentru fapte de corupţie, în dosarul Strongmontaj. "Pinalti" a executat 140 de zile din pedeapsă, el fiind încarcerat la finalul lunii iunie, după decizia definitivă din dosar pronunţată de Curtea de Apel Bacău. 

În toamna anului trecut a fost pentru a doua oară când fostul edil de Piatra Neamţ a obţinut clemenţa judecătorilor, după ce, în septembrie 2017, a fost eliberat condiţionat după ce executase o treime din pedeapsa primită în dosarul Microsoft (trei ani şi şase luni) în care fusese condamnat definitiv. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe