Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Transformare incredibilă a lui "Pinalti". Gheorghe Ştefan e de nerecunoscut după anii petrecuţi în închisoare

FOTO | Transformare incredibilă a lui "Pinalti". Gheorghe Ştefan e de nerecunoscut după anii petrecuţi în închisoaregalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Ştefan a fost unul dintre cei zece oameni din fotbalul românesc care au plecat către Salonic pentru a-l susţine pe Răzvan Lucescu în meciul cu Lamia. PAOK poate deveni campioana Greciei o pauză de 34 de ani.

Eliberat din închisoare în toamna anului trecut, Gheorghe Ştefan a apărut pentru prima dată în faţa camerelor de filmat.

Până în noiembrie 2018, când a fost eliberat, Gheorghe Ştefan a executat o pedeapsă de trei ani şi nouă luni de închisoare pentru fapte de corupţie, în dosarul Strongmontaj. "Pinalti" a executat 140 de zile din pedeapsă, el fiind încarcerat la finalul lunii iunie, după decizia definitivă din dosar pronunţată de Curtea de Apel Bacău. 

În toamna anului trecut a fost pentru a doua oară când fostul edil de Piatra Neamţ a obţinut clemenţa judecătorilor, după ce, în septembrie 2017, a fost eliberat condiţionat după ce executase o treime din pedeapsa primită în dosarul Microsoft (trei ani şi şase luni) în care fusese condamnat definitiv. 

Afla mai multe despre: pinalti 

viewscnt
Articole similare