Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF reacţionează după ce s-a anunţat revolta generală în Superliga cu Gigi Becali în frunte! "Când s-a uitat în spate era singur"

FRF reacţionează după ce s-a anunţat revolta generală în Superliga cu Gigi Becali în frunte! "Când s-a uitat în spate era singur"

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a oferit o primă reacţie dinspre Casa Fotbalului despre intenţia lui Gigi Becali de a boicota regula U21 în Superliga. Finanţatorul FCSB şi-ar dori ca toate cluburile să se ralieze şi să nu mai introducă jucătorul eligibil U21, în ciuda regulamentului.

Andrei Vochin nu crede că Gigi Becali va mobiliza Superliga

După plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, cuvântul în privinţa regulii U21 în Superliga a fost luat de Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a susţinut că a vorbit cu Mihai Rotaru şi Marian Copilu, pentru a boicota în masă regula U21.  

Andrei Vochin a intervenit şi a analizat discursul lui Gigi Becali. 

"Ar trebui să cred că dintre cei 16 despre care vorbeşte, că a mai vorbit despre revolte în trecut, iar când s-a uitat în spate era singur... Dintre ăia 16 a zis că a  vorbit cu Rotaru, cu ăla de la Petrolul (n.r. - Marian Copilu). Adică îţi dai seama când zici 'ăla de la Petrolul' că ăla o să vină imediat în spatele tău, mai ales că ştim conducătorii din Liga 1 şi ştim cum gândesc, că mai sunt şi unii care mai gândesc sănătos. Nu cred că se poate întâmpla ceva.

Spun sincer că aş vrea să trăiesc momentul, dar să nu mai fiu la federaţiei, în care să nu mai fie regula asta (n.r. - U21). Sunt curios să văd ce se întâmplă când nu o să mai fie, câţi jucători vor mai fi în Liga 1, câţi vor mai juca în Liga 1, câţi bani vor lua pe jucători vânduţi, că nu cred că au vândut jucători de 27 de ani. Au vândut de 23, 24 de ani pe bani buni. 

(n.r. - ironic) Sigur, pe care i-ar fi băgat oricum, că aşa spun. Din analizele mele, în campionatul 2013-2014 doar Viitorul şi Universitatea Craiova lui Rotaru foloseau jucătoru de regulă fără să fie obligaţi. FCSB, nu. Am făcut eu analize", a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.  

Gigi Becali vrea mobilizare generală în Superliga împotriva regulii U21

„Am vorbit cu ăsta de la Ploieşti (n.r. Marian Copilu), am vorbit şi cu Rotaru şi cu cine am mai vorbit (n.r. se gândeşte)… Am zis: «Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Păi, înseamnă că aşa merităm, că suntem idioţi şi proşti. Aveţi bărbăţie în voi?» / «Păi, avem!». Păi, dacă aveţi, ne întâlnim frumos la Ligă şi spunem aşa: bun, mă, alea, că faci fotbal de femei, bine, fă-le, dar nu ne obligi pe noi să punem sub 21 (n.r. referitor la regula U21) că aia e a noastră, e afacerea noastră. Nu există nicăieri în lume aşa ceva. A inventat el aşa ceva. Acolo, nu putem la Adunarea Generală, că sunt ăia «IJF», «MJF», mingi, spagă, tricou, şpagă, minge, şpagă, nu ştiu ce gazon şi le fură votul şi nu ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor că votează hap, ţac, imediat, toţi. Bă, e dictatură şi suntem idioţi şi proşti. Adevărul e că suntem, mă… Aici, suntem 16.

Începe meciul, niciunul sub 21 pe teren. Al doilea meci, niciunul sub 21. Să vedem ce mai face el, Burleanu, mai poate să ne comande?

(n.r. dar poate să existe unitatea asta?) Păi, aici, vezi… Trebuie să avem bărbăţia asta. Şi acum, urmează să ne întâlnim. Că putem să o facem, că aici sunt toţi de acord, adică toţi nu vor sub 21. Şi atunci, să zicem, poate Hagi că zice că are el copii şi… Dar rămâne numai unul că altul nu mai e, deci o să fie 15. Păi, dacă noi toţi 15 nu putem U21, ce mai poate să facă el la comisii, mă? Mai poate să judece la comisii el?

Dacă nu putem să facem asta cu U21 anul ăsta, apoi, tată, mai bine mergem şi ne împuşcăm în cap singuri că suntem prea idioţi şi vine un copil şi ne comandă un copil şi râde un copil de noi că e un copil el. Vine copilul şi comandă pe Becali: «Bagi, bă, sub 21 aşa că sunt eu şi eu câştig. De ce câştig? Că am tiranie şi câştig voturile». Păi, tu mă obligi pe mine, mă? Nu ţi-e ruşine? Cum ne obligi pe noi? Faci tu «atractivitate»… Păi, tu faci să joace locul 3 cu locul 8, mă? Păi, cum să faci tu aşa ceva? Păi, tu faci atractivitate pe banii noştri? Fă, mă, atractivitate pe banii tăi. Ai produs vreun ban în viaţa vieţilor tale? Nimic, niciun ban. Şi acum ne înveţi pe noi cum să facem bani. Asta e anomalia României.

Nu e boicot. E revoluţie. Nu facem ce zici tu. Ne întâlnim la Ligă şi noi hotărâm că nu putem U21 pe teren, gata. Ce o să faci tu? Ce poate să facă el? Ne dă el amenzi tuturor? Păi, atunci, hai să ne împuşcăm în cap, să ne înecăm! Dacă ne dă un copil amenzi, atunci du-te, tată, şi îneacă-te, ce mai stai? Ce amenzi să dea el? Tu eşti un copil care stă pe banii noştri. Îţi dăm noi amendă ţie! Venim noi toate cluburile, şi cu jucătorii, că avem putere, stăm în faţa Federaţiei până pleacă copilul de acolo”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: andrei vochinregula u21 superligagigi becali fcsbgigi becali regula u21frf 

viewscnt
Articole similare