Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF vrea la naţională un jucător de la PSG, dar acesta a fost convocat de o altă ţară din Europa

FRF vrea la naţională un jucător de la PSG, dar acesta a fost convocat de o altă ţară din Europa

PSG

Comentarii

Virgiliu Postolachi, un mijlocaş de 18 ani care joacă la echipa a doua a lui PSG, a fost convocat la naţionala Moldovei. Postolachi este dorit şi la naţionala României.

În ultima perioadă, FRF a făcut eforturi pentru a-l naturaliza pe Virgiliu Postolachi, un mijlocaş de 18 ani care a crescut la PSG şi care în acest sezon a fost promovat la echipa a doua. Tânărul jucător este cetăţean moldovean, dar şi francez. Însă nu are şi cetăţenie română.

Este motivul pentru care cei de la FRF s-au întâlnit la Bucureşti cu Postolachi, în speranţa că jucătorul va aştepta cetăţenia română şi nu va accepta în acest timp să joace pentru altă naţională. Site-ul publika.md anunţă însă că selecţionerul Alexandru Spiridon l-a convocat la naţionala Republicii Moldova, care urmează să joace două amicale, cu Republica Congo - pe 31 mai şi cu Armenia - pe 4 iunie.

Rămâne de văzut dacă Virgiliu Postolachi va fi de acord să joace pentru Republica Moldova, în condiţiile în care şi francezii îl vor pentru naţionalele de juniori, dar şi românii.

Postolachi joacă la echipa secundă a lui PSG, acolo unde a fost promovat în acest sezon, după ce anul trecut a ieşit campion cu echipa sub 17 ani a PSG-ului. Virgiliu Postolachi este văzut drept un jucător foarte talentat şi recent a semnat primul contract de profesionist. Conform RMC Sport, Postolachi şi părinţii săi au fost la Bucureşti pentru a discuta cu oficialii FR

Afla mai multe despre: virgiliu postolachipsgromaniarepublica moldova 

viewscnt
Articole similare