Experiențe împreună.
You are here:

Fundaşul central dorit de Gigi Becali! Un campion al României, la FCSB din vară

Fundaşul central dorit de Gigi Becali! Un campion al României, la FCSB din vară

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a anunţat, joi, că FCSB va face patru transferuri în perioada de mercato din vară, dintre care un fundaş central şi un atacant vor veni cu siguranţă. Se pare că numele fundaşului central dorit de Gigi Becali la FCSB este Bogdan Ţîru (27 de ani), fostul căpitan al Viitorului. Fotbalistul crescut de Gică Hagi la Viitorul se află în prezent în Polonia, la Jagiellonia, dar se poartă discuţii pentru venirea sa la FCSB.

Bogdan Ţîru e fundaşul dorit de Gigi Becali. Campionul României, la FCSB din vară

Viitorul a încasat 600.000 de euro pentru vânzarea lui Bogdan Ţîru la Jagiellonia în Polonia, la începutul lui 2020, dar fundaş central ar putea reveni în Liga 1 după doar un an şi jumătate. Presa din Polonia anunţă că Ţîru e pe lista FCSB, club care l-a vrut şi în iarnă pe fundaşul român, dar venirea sa la FCSB e încă de actualitate şi după şase luni de la acel moment.

Potrivit jurnaliştilor polonezi, Bogdan Ţîru s-ar putea întoarce în România din motive familiale, iar FCSB îl doreşte în continuare pe fundaşul central. Aceasta ar putea fi cheia cu care roş-albaştri să "deblocheze" transferul înapoi în România. "Transferul e în continuare de actualitate!", susţine sursa citată, care nu pomeneşte nimic despre suma pe care va trebui să o plătească FCSB în schimbul serviciilor lui Bogan Ţîru.

Dacă ne luăm după informaţiile jurnaliştilor din Polonia, Bogdan Ţîru pare să fie fundaşul central la care se referea Gigi Becali în declaraţiile pe care le-a făcut, joi, referitoare la transferurile pe care le pregăteşte FCSB. Omul de afaceri a subliniat faptul că, în vară, FCSB se va întări cu un fundaş central şi un atacant, dar şi cu alţi doi jucători de perspectivă. "Vom face cu siguranţă transferuri, avem nevoie de 4-5 jucători. 100% vom lua un fundaş central şi un atacant. Asta e sigur. După, e posibil să mai fac investiţii de viitor. Aşa procedez eu", a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Bogdan Ţîru a jucat 26 de meciuri şi a marcat de două ori în toate competiţiile acestui sezon alături de Jagiellonia, club cu care mai are contract până în vara lui 2024.

  • 3 - trei trofee are Bogdan Ţîru în CV-ul de fotbalist profesionist, toate câştigate cu Viitorul: un titlu, o Cupă şi o Supercupă a României
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Ţîru în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...