Experiențe împreună.
You are here:

Gabi Tamaş şi-a chemat întăriri. Un fost jucător de la Hapoel Haifa a semnat cu Universitatea Cluj

Gabi Tamaş şi-a chemat întăriri. Un fost jucător de la Hapoel Haifa a semnat cu Universitatea Cluj

U Cluj

Comentarii

FC Universitatea Cluj s-a înţeles cu Idan Golan (24 de ani), care evoluează pe postul de mijlocaş stânga.

"Crescut de Hapoel Haifa, Idan a făcut pasul la echipa mare în sezonul 2016-2017 şi a reuşit să câştige, alături de Gabi Tamaş, Cupa Israelului la finalul stagiunii 2017-2018. Pentru formaţia din Haifa, noul jucător al Universităţii a bifat 31 de jocuri, reuşind un gol şi patru pase decisive.

A trecut în tabăra celor de la Hapoel Ramat Gan în vara anului 2018, unde a jucat în 22 de meciuri, iar la începutul sezonului trecut a fost transferat de cei de la Hapoel Nof HaGalil, echipă pentru care în cele 32 de partide jucate a reuşit să înscrie de patru ori.

Idan este încântat de această nouă provocare a carierei sale:

<<Am ales să vin aici, deoarece mi-am dorit să joc în afara graniţelor ţării mele şi cred că acest loc este perfect pentru a deveni mai bun ca jucător şi pentru a avansa în cariera mea. Ştiu că ”U” este un club cu o istorie uriaşă de peste 100 de ani. Am aflat câte ceva şi despre suporterii acestei echipe, care însă din păcate nu vor putea veni la stadion din cauza pandemiei. Voi da totul pentru a ajuta echipa să promoveze în Liga 1. Acesta este obiectivul meu pentru noul sezon>> , a declarat Idan Golan pentru site-ul Universităţii Cluj.

Îi urăm bun-venit şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe reuşite, aici, la FC Universitatea Cluj! Mult succes Idan Golan!" , se arată pe site-ul oficial al clubului.

 

 

viewscnt
Articole similare
Poze demențiale cu Simona Halep în croazieră în luna de miere