Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Debeljuh, nominalizat la titlul de "Jucătorul Săptămânii" în Conference League! Cu cine se luptă pentru premiu

Gabriel Debeljuh, nominalizat la titlul de "Jucătorul Săptămânii" în Conference League! Cu cine se luptă pentru premiu

CFR Cluj

Comentarii

Gabriel Debeljuh a fost nominalizat pentru titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Conference League, în urma prestaţiei reuşite împotriva lui Jablonec.

Atacantul Gabriel Debeljuh a marcat ambele goluri pentru CFR Cluj în victoria cu Jablonec de joi şi a fost nominalizat de UEFA la titlul “Jucătorul Săptămânii” în Conference League.

Gabriel Debeljuh poate fi votat de către fani pe site-ul uefa.com. Ceilalţi jucători nominalizaţi pentru acest premiu sunt Tammy Abraham (AS Roma), Arthur Cabral (FC Basel) şi Andrija Zivkovic (PAOK).

Gabriel Debeljuh, nominalizat la titlul de "Jucătorul Săptămânii" în Conference League

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League. Golurile au fost marcate de Debeljuh ’45, ’82.

CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplasare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Clujenii au terminat pe ultimul loc în grupă.

În urma victoriei, Debeljuh a vorbit despre parcursul echipei în cupele europene şi a punctat că este de părere că CFR a disputat deja prea multe partide în acest sezon.

"E bine că am lăsat o impresie bună la final, avem încredere să continuăm munca din campionat şi să ne pregătim pentru anul următor. Cred că puteam obţine mai mult.

În trecut, am avut rezultate mai bune, acum doi ani, anul trecut. Dar aşa e fotbalul. Sunt foarte fericit că am marcat. Dar cel mai important este că am câştigat şi am adus bani clubului.

Este important, atacantul trebuie să înscrie, dar trebuie să joace bine pentru echipă şi să lupte.În campionat suntem bine, trebuie să câştigăm cele trei meciuri rămase, apoi să mergem în vacanţă, una meritată.

Cred că au fost prea multe meciuri în acest sezon... treizeci, câte au fost? Prea multe", a declarat Debeljuh.

Afla mai multe despre: gabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare