Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Tamaş regretă situaţia de la Dinamo: "Mă doare să văd unde a ajuns acest club"

Gabriel Tamaş regretă situaţia de la Dinamo: "Mă doare să văd unde a ajuns acest club"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a jucat în inferioritate numerică timp de jumătate de oră în meciul cu Dinamo şi a reuşit să scoată o remiză, scor 1-1. Însă Gabriel Tamaş n-a fost mulţumit de rezultatul partidei, rezultat în urma căruia ilfovenii au rămas pe locul 14 în clasament.

"Sincer, nu sunt mulţumit cu acest egal. La câte ocazii am avut în repriza a doua, eu nu sunt mulţumit. Am avut câteva ocazii în superioritate numerică, nu am ştiut să le fructificăm... Ăsta e fotbalul până la urmă, am ratat, am scos un punct. E bine că nu am pierdut şi ne luptăm în continuare.

E bine că am arătat bine în a doua repriză. Nu ştiu, poate pentru că am schimbat sistemul ne-a mers mai bine. Habar nu am, nu ştiu. Dar, per total, cred că cei din staff şi cei din club sunt mulţumiţi de noi.

Bineînţeles că mă doare şi situaţia de la Dinamo. Pe cine nu doare din fotbalul românesc... Păcat, este păcat unde a ajuns clubul, dar sper ca pe viitor să se rezolve problemele şi să fie unde a fost mereu.

(n.r. Aştepţi şi o convocare la naţională?) Nu, este prea devreme şi nu prea mă mai gândesc eu la echipa naţională, având în vedere vârsta pe care o am. Dacă s-a plecat la un drum pe reconstrucţie, eu zic să se meargă pe acelaşi drum, să nu se schimbe nimic" , a declarat Gabriel Tamaş.

REZUMAT FC VOLUNTARI - DINAMO 1-1:

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare