Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | "Pistolarii" lui Rădoi s-au relaxat la piscină după o nouă partidă bună la Campionatul European U21

GALERIE FOTO | "Pistolarii" lui Rădoi s-au relaxat la piscină după o nouă partidă bună la Campionatul European U21galerie foto

Echipa națională

Comentarii

În urma unui nou rezultat pozitiv la Campionatul European U21, Mirel Rădoi a păstrat tradiţia de până acum, din Italia, şi i-a lăsat pe titularii din ultima partidă să se relaxeze dimineaţa la piscină.

Astfel, cei care au jucat din primul minut, luni, la Cesena, împotriva Franţei, au fost scutiţi de antrenamentul de dimineaţă, în schimb s-au distrat la piscină. 

Cicâldău, titular în toate cele trei meciuri din grupă, a ales să se relaxeze la soare, din moment ce oricum va avea o vacanţă scurtă, pentru că U Craiova va intra în Europa League încă din turul I preliminar. 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO 

Băluţă şi Boboc şi-au arătat spiritul ludic, dezvoltat la Academica Gheorghe Hagi, şi s-au distrat cu un pistol cu apă, jucărie des întâlnită în "escapadele" la piscină ale "tricolorilor" mici. 

La marginea piscinei, Florinel Coman şi-a etaluat tatuajele inspirate din filme. Pe braţul drept al jucătorului de la FCSB apare Vito Corleone, personaj interpretat în "Naşul" de Marlon Brando, în timp ce mai jos pe braţ este regăsit chipul lui Joker, interpretat de regretatul Heath Ledger în "Cavalerul Nopţii". 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u21campionatul european 

viewscnt
Articole similare