Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale, apărat chiar de un fotbalist de-al lui Real Madrid în faţa lui Zidane: „Hai să nu uităm ce a făcut pentru acest club”

Gareth Bale, apărat chiar de un fotbalist de-al lui Real Madrid în faţa lui Zidane: „Hai să nu uităm ce a făcut pentru acest club”

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale (30 de ani) şi-a găsit sprijinul într-unul din foştii săi coechipieri de la Real Madrid, un sprijin venit într-un moment cum nu se poate mai dificil pentru galezul al cărui viitor pe Santiago Bernabeu este incert. Bale se află la cel mai slab sezon al său de când a venit la Real Madrid, doar două goluri marcate, iar Zidane şi-a exprimat dorinţa de a scăpa de el în această vară.

Conform marca.com, Dani Ceballos (23 de ani) este numele fotbalistului care a săriit în apărarea lui Gareth Bale. Mijlocaşul încă aparţine de Real Madrid, dar este împrumutat la Arsenal până la finalul sezonului. Ceballos a comentat posibila plecare a galezului în Premier League, cel mai probabil la Newcastle, club care se pregăteşte să devină noua forţă din Anglia.

„S-ar descurca bine în acest campionat, dar el este un fotbalist esenţial pentru Real Madrid. Să nu uităm câte a făcut pentru acest club. Cine nu şi l-ar dori într-o finală de Liga Campionilor? Şi-a făcut pe deplin datoria pentru Real.

Legat de posibilul transfer la Newcastle, nu cred. Poate doar dacă va juca în Liga Campionilor ”, a declarat Dani Ceballos.

Gareth Bale s-a dovedit a fi într-adevăr un jucător decisiv pentru Real Madrid în meciurile importante. În finala Ligii Campionilor din 2014, cu Atletico Madrid, galezul a înscris golul de 2-1 al Realului.

Doi ani mai târziu, tot într-o finală cu echipa lui Simeone, Bale a dat o pasă decisivă de gol şi a transformat de la punctul cu var la loviturile de departajare, în timp ce în 2018 a contribuit cu o „dublă” în ultimul act al Ligii Campionilor, atunci când „galacticii” au învins-o cu 3-1 pe Liverpool.

Rămâne de văzut cum va primi Zidane declaraţiile lui Ceballos, având în vedere că mijlocaşul şi-a exprimat dorinţa de a reveni pe Bernabeu după expirarea împrumutului la Arsenal.

  • Gareth Bale mai are contract cu madrilenii până în vara lui 2022
  • 32 de milioane de euro este cota galezului pe transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: real madridbalezidaneceballos 

viewscnt
Articole similare