Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ogăraru, mulţumit de spectacolul de ieri: „A fost extraordinar. Am văzut lacrimi în ochii lor”

George Ogăraru, mulţumit de spectacolul de ieri: „A fost extraordinar. Am văzut lacrimi în ochii lor”

Steaua

Comentarii

Pe 7 iulie, Steaua şi-a inaugurat noul stadion din Ghencea, în faţa a aproximativ 15 mii de suporteri, contra sârbilor de la OFK Belgrad. În urmă cu 47 de ani, stadionul Ghencea a fost inaugurat tot împotriva echipei din Serbia.

George Ogăraru a pregătit un moment de celebrare a Cupei Campionilor Europeni din 1986, când Steaua a câştigat trofeul, în faţa Barcelonei, la loviturile de la 11 metri, astfel că la acest eveniment au participat peste 100 de glorii ale clubului.

Ogăraru a vorbit după meci şi a mărturisit: „Au fost multe emoţii şi în tribună şi pe teren şi lucrul acesta cred că s-a simţit. A fost o atmosferă extraordinară şi ne-am bucurat cu toţii de acest lucru. 

Pe cei din Generaţia Sevilla i-am văzut foarte emoţionaţi. Am văzut lacrimi în ochii lor. Ne bucurăm că am reuşit să le oferim acest moment, ne bucurăm că am reuşit să-i oferim  lui Marius Lăcătuş acest moment şi steliştilor care şi-au dorit acest lucru.

Retragerea tricoului cu numărul 7 este o decizie luată de club şi este o decizie asumată.

„Au reuşit să fac istorie pentru România, poate o istorie irepetabilă”

Nimic nu este prea greu, pentru a-i aduce din nou în lumina oamenilor, pentru că au reuşit să fac istorie pentru România, poate o istorie irepetabilă.

Arată a stadion de fotbal de nivelul Stelei. Şi sincer ne-au trezit multe amintiri şi cred că a fost o atmosferă extraordinară. Am crescut aici, am crescut cu preformaţele lor şi eu nu pot să le uit, iar clubul Steaua reconstruieşte viitorul pe performanţele lor”.

Bogdan Chipirliu, primul marcator de pe noua arenă din Ghencea: „Este o senzaţie unică, rămân în istorie!”

Afla mai multe despre: steauageorge ogararuarena ghencea 

viewscnt
Articole similare