Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui PSG care l-a rănit pe Thiago Silva, la un an de când a plecat de la Paris: ”Am simţit că nu însemn nimic”

Gestul lui PSG care l-a rănit pe Thiago Silva, la un an de când a plecat de la Paris: ”Am simţit că nu însemn nimic”

PSG

Comentarii

Deşi a plecat acum un an de la PSG, şi a câştigat o nesperată Ligă a Campionilor cu Chelsea, Thiago SIlva a fost rănit de transferul lui Sergio Ramos la vicecampioana Franţei.

Thiago Silva a semnat cu Chelsea în vara anului trecut, liber de contract, după despărţirea de PSG. Atunci, fostul căpitan al parizienilor pleca din Franţa deoarece clubul nu a vrut să îi ofere o prelungire a înţelegerii sale, fiind considerat prea în vârstă pentru a continua la formaţia condusă pe vremea aceea de Thomas Tuchel.

De atunci, Silva şi tehnicianul neamţ s-au reunit pe Stamford Bridge şi au cucerit împreună Liga Campionilor şi Supercupa Europei, însă brazilianul tot a fost rănit de un gest al fostei echipe. Odată cu venirea lui Ramos la Paris, de aceeaşi vârstă ca Silva când a fost nevoit să plece, spaniolului i-a fost oferit exact contractul dorit de brazilian.

Gestul lui PSG care l-a rănit pe Thiago Silva

"Nu am nimic cu Sergio Ramos, dar în momentul în care PSG i-a oferit un contract pe doi ani, el avea aceeaşi vârstă ca mine, anul trecut. Aşa că m-am simţit extrem de trist. Nu am vorbit cu nimeni niciodată despre asta, pentru că am fost foarte supărat, am simţit că nu însemn nimic, că nu am reprezentat nimic pentru club.

Cred că meritam să fiu tratat altfel. Nu am stat opt zile sau opt luni pe Parc des Princes, e vorba de opt ani. Opt ani cu o mulţime de victorii, cu multe trofee, cu eforturi enorme de a o ajuta pe PSG să devină o forţă în Europa, să devină clubul care e acum", a dezvăluit Thiago Silva, potrivit ESPN Brazil.

Afla mai multe despre: psgthiago silvasergio ramos 

viewscnt
Articole similare