Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion pentru Ştefan Radu! Poate rata primul meci al lui Lazio în grupele Ligii Campionilor după aproape 13 ani. Ar fi, totodată, debutul românului în cea mai prestigioasă competiţie

Ghinion pentru Ştefan Radu! Poate rata primul meci al lui Lazio în grupele Ligii Campionilor după aproape 13 ani. Ar fi, totodată, debutul românului în cea mai prestigioasă competiţie

Fotbal

Comentarii

Accidentat în startul meciului cu Inter Milano, din Serie A, Ştefan Radu va lipsi de la Lazio aproximativ 20 de zile şi sunt şanse mici să fie pregătit pentru primule duel din grupele Ligii Campionilor după 13 ani, dar şi pentru debutul său în această competiţie, la 33 de ani.

Italienii de la "Corriere dello Sport" anunţă că, dintre cele trei accidentări suferite de Lazio Roma în meciul cu Inter, a fotbalistului român Ştefan Radu este cea mai îngrijorătoare. Fundaşul a avut o problemă musculară în acea partidă şi a cerut schimbarea urgentă.

Se pare că rezultatele examinărilor medicale nu au fost deloc bune, iar fotbalistul va fi obligat să facă repaus mai bine de 20 de zile. Ceea ce ar însemna ratarea debutului în Liga Campionilor pentru român, dar şi ratarea primului meci pentru Lazio în grupe, după aproape 13 ani.

Coincidenţa face ca sezonul 2007/2008, în care Lazio elimina dramatic pe Dinamo, să fie ultimul al lazialilor în grupele Ligii Campionilor. După acel meci, Ştefan Radu s-a transferat la Lazio, însă a rămas la Dinamo până la finalul sezonului.

Ultimul meci al lui Lazio în grupe a fost pe 11 decembrie 2007, în deplasare, cu Real Madrid, scor 1-3. Atunci, Lazio a marcat golul de onoare prin Goran Pandev.

În ediţia din acest an, Lazio Roma debutează acasă, împotriva celor de la Borussia Dortmund, pe 20 octombrie. Practic, cu două zile înainte ca Ştefan Radu să împlinească 34 de ani. Cu toate acestea, şansele ca românul să se afle pe teren împotriva lui Haaland sau Sancho sunt minime. Din Grupa F mai fac parte Zenit Sankt Petersburg şi Club Brugge.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare