Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, după ce l-a transferat pe cel mai tehnic jucător din Liga 1: ”O căsătorie foarte bună”

Gică Hagi, după ce l-a transferat pe cel mai tehnic jucător din Liga 1: ”O căsătorie foarte bună”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi este încântat că a reuşit să-l transfere pe cel mai tehnic jucător din Liga 1 şi susţine că este genul de jucător care se potriveşte perfect la Farul Constanţa.

În tentativa de a prinde play-off-ul, Gică Hagi a decis să întărească echipa în această iarnă. ”Regele” a reuşit  transferuri foarte interesante, dar se află în negocieri şi cu alţi jucători.

Una dintre cele mai surprinzătoare mutări făcute de Gică Hagi în această iarnă a fost transferul celui mai tehnic jucător din Liga 1.

Gică Hagi, încântat că l-a transferat pe cel mai tehnic jucător din Liga 1

Pe lângă jucătorii promovaţi de la academie, Gică Hagi a încercat să aducă şi câţiva fotbalişti cu experienţă, care să întărească lotul.

Printre cele mai interesante transferuri făcute în Liga 1 a fost cel al lui Michael Omoh de la Academica Clinceni la Farul Constanţa.

În vârstă de 30 de ani, mijlocaşul nigerian este în acest sezon cel mai tehnic jucător din Liga 1, potrivit unui studiu realizat CIES Football Observatory.

În cadrul acestui studiu au fost luaţi în calcul jucătorii din Liga 1 care au reuşit cel puţin 40 de driblinguri în timpul acestui sezon. Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova) şi Mateus Santos (FC Botoşani).

Şi Omoh n-a avut nevoie de prea mult timp de adaptarea la Farul. Mijlocaşul stânga a ieşit în evidenţă încă de la primul meci, victori cu 3-2 în faţa celor de la FC U Craiova, în prima etapă din 2022.

Omoh a înscris două goluri spectaculoase şi Gică Hagi l-a felicitat la finalul meciului. ”Regele” spune că relaţia dintre Omoh şi Farul este precum o căsătorie fericită, deoarece mijlocaşul se pliază perfect pe filosofia sa de joc:

”A venit la o echipă care joacă ofensiv, îi trebuia o echipă ca noi şi noi aveam nevoie de un jucător ca el. Şi cred că e o căsătorie foarte bună”, a declarat Gică Hagi.

La rândul său, Michael Omoh spune că atmosfera de la Farul Constanţa, dar şi stilul de joc impus de Gică Hagi l-au făcut să se adapteze imediat:

”(n.r. că s-a adaptat imediat) Este o echipă de fotbal, este un meci bun, cu Mister care îţi spune ceea ce doreşte şi este foarte clar în ceea ce vrea, aşa că nu este atât de greu. În plus, băieţii sunt prietenoşi, mă fac să mă simt ca acasă. Trebuie doar să joc fotbal şi ei o fac foarte uşor pentru mine, şi se vede.

(n.r. dacă este greu să fie antrenat de Gică Hagi) Este dificil, este greu, foarte greu. Este onoare, dar trebuie să munceşti. Este un om care crede în muncă, trebuie să alergi, să faci faulturi, să te aperi, aşa că este dificil, dar şi distractiv. Dacă eşti fit, începi să crezi în tine şi este uimitor”, a spus Omoh.

În vârstă de 30 de ani, Omoh şi-a început cariera de jucător profesionist la Dalkurd şi a mai jucat ulterior pentru Ostersund, Orebro SK, Mjallby AIF (toate Suedia), Poli Iaşi, Hapoel Kfar Saba, Maccabi Ahi Nazareth şi Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: omoh 

viewscnt
Articole similare