Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, răspuns final în cazul plecării sale la naţională: ”Am început un proiect”. Ce surpriză ar putea pregăti în primul 11 la meciul cu UTA

Gică Hagi, răspuns final în cazul plecării sale la naţională: ”Am început un proiect”. Ce surpriză ar putea pregăti în primul 11 la meciul cu UTA

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înaintea duelului cu UTA Arad.

Farul Constanţa se pregăteşte pentru returul sezonului regular, în care va debuta cu un meci împotriva UTA-ei, la Ovidiu. În prima etapă, cele două formaţii au reuşit doar să remizeze, scor 0-0.

Înaintea partidei, Hagi a clarificat viitorul său. ”Regele” a afirmat că nu doreşte să îşi părăsească proiectul de la Constanţa şşi că, cel puţin deocamdată, va rămâne la Farul.

După forma buna din ultimele meciuri ale ambilor atacanţi, Hagi a vorbit şi despre posibilitatea ca Jefte şi Adi Petre să joace împreună, deşi a recunoscut că nu a pus la punct toate detaliile tactice însă.

Răspunsul final al lui Hagi în cazul plecării sale la naţională

E încă un meci acasă, cu un adversar foarte bun, foarte bine organizat, care pierde foarte greu. Sunt puternici, disciplinaţi, sperăm să facem jocul nostru să dominăm, să ne impunem, să marcăm goluri.

Ne dorim victoria, trei puncte acasă sunt importante, deja începe returul de campionat unde în fiecare săptămână rămâne un meci în minus.

Deci orice meci e important, trebuie să fim pragmatici, să jucăm la puncte, la rezultat, bineînţeles păstrând principiile noastre şi să încercăm să avem cât mai multe victorii, mai multe ca în tur.

În atac trebuie să facem mai multe, trebuie să marcăm mai multe goluri, mijlocaşii şi atacanţii să aducă un aport mai bun ca să putem să câştigăm meciurile.

Poate fi o soluţie (n,r, să joace Jefte şi Petre împreună în atac), sunt în formă, dar nu am decis încă cu cine vom juca, vom vedea. Sperăm ca cei de lângă ei să vină să ne ajute mai mult.

Ei să îşi păstreze linia foarte bună pe care o au şi să marcheze goluri, iar ceilalţi să aducă de multe ori mingea în careu.

Am început un proiect la Constanţa. În vară s-a întâmplat un lucru important aici. Sunt aici, lucrez, încercăm să îl facem foarte bine.

Nu e terminat, e la început aşa că mă interesează foarte tare ce mi se întâmplă aici la Constanţa şi ce facem aici deocamdată”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare